Panasonic Lumix S1 Kamerahus

Fullformat

22 995,-Kampanjepris
25 725,-Ordinær pris
2 stk. Totalt på lager
  • 1Butikklager, Bergen
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
0

Panasonic Vårkampanje

Nå kan du gjøre et kupp på utvalgte produkter fra Panasonic.

Panasonic S1 er det speilløse kameraet for deg som ikke liker kompromisser. Her får du et virkelig kraftig kamera for både foto og video og med tilgang til optikk i den aller øverste klassen.

Røft kamera for røff bruk

Panasonic S1 er værtett, støvtett og frostsikkert. Det er svært solid bygd og tåler den bruken som forventes av profesjonelle fotografer i dag, enten du skal ut i horisontalt regnvær eller i en støvete ørken. Med to minnekortplasser kan du alltid ha en sikkerhetskopi av bildene dine.

Ekstrem bildestabilisator

Den innebygde bildestabilisatoren gjør at du kan håndholde eksponeringer som er 5,5 blendertrinn lengre enn du kunne gjort uten stabilisator. Dette er det beste av noe fullformatkamera. Men ikke nok med det. Setter du på et stabilisert originalobjektiv, får du stabilisering tilsvarende 6 blendertrinn (64 ganger lengre lukkertider).

24 eller 72 megapiksler

Bildebrikken i kameraet har 24 megapiksler, men du kan sette kameraet på stativ og velge å ta et høyoppløst bilde på 72 megapiksler. Dette gjøres ved at kameraet tar flere eksponeringer og flytter bildebrikken en halv piksel for hver eksponering. Dette setter den så sammen til ett høyoppløst bilde på 72 megapiksler. Du kan få dette bildet i råformat eller JPG.

Avansert autofokus

I motsetning til speilreflekskameraer, kan speilløse kameraer bruke all informasjon fra bildebrikken når det analyserer motivet med tanke på fokusering. Det betyr at for eksempel motivgjenkjenning går mye bedre. S1 er utstyrt med øyegjenkjenning og en omfattende database med motiver for følgefokus. På den måten kan kameraet holde på et motiv på en helt annen måte enn speilreflekskameraer kan.
Autofokusen er følsom ned til -6 EV

Video

Med 4K 60/50p med opptak rett til minnekort, eller 180p i full HD har du store muligheter til videoopptak. 4K 50p gjøres i 4:2:0 8 bit internt eller 4:2:2 eksternt. I 2019 skal det komme en betalbar oppgradering som gir deg 4K 30/25p 4:2:2 10 bit internt til minnekortet og samt V-log.

4K-video er begrenset til 29m 59s pr opptak, mens det ikke er noen begrensning på opptak i full HD.

Optikk

Panasonics bruker L-fatning, som allerede benyttes av Leica SL, så alle disse objektivene er 100% kompatible med kameraet. S-sytemet er et samarbeid mellom Panasonic, Leica og Sigma, og alle vil lage objektiver til denne fatningen, så det vil raskt komme et godt utvalg av objektiver.

Hvis du er ute etter et kraftig kamera med topp ergonomi og optikk i Leica-klasse, er dette et kamera du skal vurdere.

 

 

Produktinformasjon

Antall minnekortplasser 2
Berøringsskjerm Ja
Bildestabilisator i kamera Ja
Bluetooth Ja
Cropfaktor 1.0x
Eksponerings kompensasjon -5 til +5 EV
Farge Sort
Fullformat Ja
GPS Nei
HDMI Ja
Hodetelefonutgang Ja
Hovedkategori Kamera
Innebygd blits Nei
Kamerafatning L-fatning
Kameratype Speilløst
Korteste lukkertid 1/8000
Manuell hvitbalanse Nei
Megapiksler 24,2
Mikrofoninngang Ja
Minnekorttype
  • Secure Digital
  • XQD
Modell S1
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Speilløst
Produsent Panasonic
Sensorstørrelse Fullformat
Støtsikkert Nei
Time lapse Ja
USB 3 Type C (USB-C)
Vanntett Nei
Videooppløsning 3840x2160
Vribar skjerm Ja
Wi-Fi Ja


Fra 1 199,-
Varenr131616
20+
51327