54973 54973 54973 54973 54973 54973 54973

Panasonic HC-V800

HD Videokamera

Varenr:118203
4 stk. Weblager
  • 4Hovedlager
  • 0Skøyen
6 195,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Med Panasonic HC-V800 kan du ta opp fargerike, skarpe og tydelige filmsekvenser i Full HD i alle slags lysforhold, takket være den store BSI-sensoren, Leica Dicomar-objektivet og den siste høytytende AF-teknikken.

Dette er et perfekt videokamera for allroundbruk, med 24x optisk zoom og 25 mm vidvinkel. Den nye bildestabiliseringsteknikken Hybrid O.I.S. gjør også at du kan zoome maksimalt uten at det oppstår irriterende bevegelser i bildet.

24x zoom og brilliant bildekvalitet

Leica Dicomar-objektivet med 24x zoomområde dekker et brennviddeområde fra 25 mm* vidvinkel helt opp til 600 mm tele. Vidvinkelen kommer til nytte når du vil få med store grupper av mennesker på trange steder, men er også hendig når du bruker den vridbare touch-LCD-skjermen for å ta selfies.

Objektivet gir også de fine nyansene, den høye skarpheten og kontrasten som har bidratt til å gjøre Leica-objektivene så berømt.

*Tilsvarende 35 mm kamera. Kun i 24p-modus.

5-akset HYBRID O.I.S +

Panasonic HC-V800 har bildestabilisering i fem akser for å effektivt korrigere uønskede bevegelser, hele veien opp til det lengste telemoduset. Funksjonen Adaptive O.I.S. optimaliserer også automatisk bildestabiliseringen avhengig av modus, posisjon og type motiv.

Panasonics bildestabilisering er produsert for å skåne de bevegelige delene mot slitasje, og medfører en dramatisk forbedring av korrigeringen av små håndbevegelser.

Med funksjonen Level Shot kjenner kameraet om det krenger, og retter automatisk opp bildet.

Film i alle lysforhold

Den store 1/2,5" sensoren med Full HD-oppløsning (1920 x 1080 pixler) samt det lyssterke f/1,8-objektivet gir utmerket ytelse i såvel god belysning som i svakt lys.

Finessen "aktiv kontrast" jevner automatisk ut store kontrastforskjeller i motivet, men for de vanskeligste lyssituasjonene kan du stille inn moduset HDR Movie. Her spiller kameraet inn video med maksimalt dynamisk område og gir tegning over hele bildet, fra de lyseste dagene til de dypeste skyggene.

Vil du fange en actionfylt scene i et mer langsomt tempo kan du velge moduset "Follow slow motion".

Med Panasonic HC-V800 kan du fange alle de vakre øyeblikkene du uopplever i din hverdag eller på feriereisen!

Avansert WiFi

Med hjelp av trådløs kobling via Wi-Fi kan du koble til opptil tre smarttelefoner, og bruke de for å legge til ytterligere "bilde i bilde" i videoen.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Kamera
Produktkategori Videokamera
Produkttype Videokamera
Produsent Panasonic


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
54973
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.