62930 62930 62930 62930 62930

Panasonic Lumix GX9 kamerahus

Sølv

Varenr:123045
1 stk. Weblager
  • 0BarCode
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
6 989,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Panasonic Lumix GX9 kamerahus er et digitalt speilløst kamera.i et kompakt og elegant design. Lumix GX9 lar deg skape levende, ekte actionbilder med utmerket oppløsning og imponerende fargegjengivelse.

 

Lumix GX9 bygger på Panasonics sine tidligere speilløse-kameraer, og er perfekt for amatørfotografer som ønsker en profesjonell opplevelse. Med sin kompakte størrelse og high-end teknologi, er Lumix GX9 en utmerket følgesvenn for kreative gatefotografer.

Sensor

Den 20,3 megapikslede Digital Live MOS-sensoren kommer uten lavpassfilter for å sikre at de største detaljene blir ivaretatt samt gir en optimal graderingsinnstilling som gir et bredt dynamisk område.

 

Tredimensjonal fargekontroll oppdager fargetoner, metningsnivåer og lysstyrke individuelt og oppnår mest fargegjengivelse fra mørke til lyse deler av bildet, noe som spesielt forbedrer uttrykket av himmel eller menneskelig hudtoner.

AF-funksjoner

En rekke AF-funksjoner, inkludert Face / Eye Detection AF og den populære Pinpoint AF-funksjonen, øker brukervennligheten for kreative fotosituasjoner.

Ny Live View Finder

For å sikre at det beste bildet har Lumix GX9 integrert en helt ny LVF (Live View Finder) som kan tiltes opp til 80 grader, som gjør at du får en bedre fotostilling- spesielt for motiver under øyenivå. Live View Finder Eye Sensor AF starter automatisk fokusering så snart den er i bruk. Den 16: 9 Wide Screen LVF-skjermen med 2760K-punkts ekvivalent høyoppløselig og nesten 100% fargegjengivelse kan skryte av forstørrelse og 100% synsfelt på 1,39x / 0,7x (35mm kamera ekv.).

Sofistikert 4K-kapasiteter

Med sin høyhastighets signalavlesning og prosessering av motoren kan Lumix GX9 spille inn jevn, høyoppløselig 4K-video i 3840x2160 ved 30p / 25p (50Hz-området) 30p (60Hz-område) eller 24p i MP4.

Tilkoblinger

Lumix GX9 har integrert Bluetooth og Wi-Fi®-tilkobling for en mer fleksibel opptaksopplevelse og øyeblikkelig bildedeling til eks. sosiale medier.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Panasonic
Sensorstørrelse MFT


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
62930
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.