9%
103343

Panasonic G 100-400mm f/4.0-6.3 Leica

Varenr:128901
4 stk. Weblager
 • 4Hovedlager
 • 0Skøyen
16 990,-Kampanjepris
18 597,-Ordinær pris
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Pansonic Leica DG Vario-Elmar 100-400 mm f/4.0-6.3 ASPH. POWER O.I.S. er et Micro Four Thirds 100-400 mm telezoomobjektiv / 200-800 mm (tilsvarende 35 mm).

Ingen flere grenser

Dette 100--400 mm (tilsvarende 35 mm kamera: 200--800 mm) LEICA DG objektiv trekker fjerne aktiviteter opp så nært at de ser ut til å skje rett foran øynene på deg, i all sin naturlige skjønnhet. LUMIX 4K teknologi gjør at du kan fange øyeblikket i et bilde eller ta det opp i en video. Den kompakte, lettvektige braketten gir deg fri mobilitet og gjør det mulig med fleksibel innramming i både vertikal og horisontal retning. Dette objektivet ble spesialdesignet for verdens naturfotografer.

LEICA DG-objektiv -- enestående optikk

Velg et LEICA DG objektiv og få det beste innen optisk kvalitet og ytelse. De møter selvfølgelig de strenge kvalitetsstandardene bestemt av Leica Camera AG. Takket være disse objektivenes sofistikerte design, vil du ha strålende klarhet helt ut til kantene av fotografiene. Forvregninger av alle slag forhindres også og gir en nøyaktig, skarp gjengivelse av bildet. Dette betyr at du har det perfekte verktøyet for profesjonelle bilder.

POWER O.I.S. -- utrolig stabilisering

Ta bilder av motiver uten bekymringer og på et blunk. O.I.S. teknologien (optisk bildestabilisering) bygd direkte inn i objektivet, sikrer at bildene ser flotte ut, med skarpe konturer.
Denne avanserte teknologien tar den svært populære MEGA O.I.S. enda lengre og umiddelbart kompenserer selv store kamerabevegelser og vibrasjoner som kan oppstå under fotografering. Så du kan fange opp ekte motiver uten å måtte bruke et stativ. Det du får er utrolig klare bilder.

Videostøtte -- perfekt videoopptak

Med støtte for video har enhver bruker alt de trenger for opptak med deres LUMIX kamera. Ikke bare utføres endring av blenderåpning jevnt så det ikke er noen plutselige hopp i eksponeringen, men den har også et lydløst design for forbedret opptak av lyd hos motivet. Videre tar den slående AF ytelsen til dette objektivet opp utmerket 4K-video, der nøyaktig fokusering er avgjørende.

Sprut-/støvsikker -- flere kreative alternativer

Utfordre naturkreftene i nesten all slags vær eller sted. Dette objektivet har en sprut-/støvsikker konstruksjon* som er robust nok til å takle jobbene du må gjøre ute. Den beskytter det innvendige linsesystemet mot sand, regn og mer, som gjør det perfekt for opptak under vanskelige forhold. Nå er det ingenting som holder deg tilbake fra å ta de kreative natur- eller landskapsbildene du ønsker.
*Objektivet støtter denne funksjonen sammen med sprut-/støvsikre LUMIX kameraer.

20 elementer i 13 grupper:

 • 1 Ultra Extra Low Dispersion
 • 2 Extra Low Dispersion
 • 1 asfærisk Extra Low Dispersion
 • Extra Low Dispersion (ED) linser og Ultra Extra Low Dispersion korrigerer kromatisk aberrasjon og gjengir skarpe, høykontrastbilder med klare farger fra hjørne til hjørne.
 •  Extra Low Dispersion (ED) linser korrigerer kromatisk aberrasjon og gjengir skarpe, høykontrastbilder med klare farger fra hjørne til hjørne.

MTF-diagram

For linser som kan kompensere forvrenging, viser den horisontale aksen til MTF avstanden fra midten av det korrigerte bildet.

Egenskaper

 • Lengste brennvidde for Micro Four Thirds
 • Kompatibel med Dual Image Stabilization
 • 240bps AF Drive
 • Zoom ring lock
 • Værsikret
 • Integrert Quick Shifting Tripod Mount
 • Integrert solblender (innfellbar)
Teknisk info

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Ja
Diameter obj (mm) 83
Farge Sort
Fatning Micro Four Thirds
Filterstørrelse (mm) 72
Iris blader 9
Korteste brennvidde obj 100
Lengde Objektiv (mm) 171,5
Lengste brennvidde 400
Nærgrense i cm 130
Objektivtype Foto
Produsent Panasonic
Største blender tele f/6.3
Største blender vidvinkel f/4.0
Vekt Objektiv (g) 985
Zoom Ja


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
103343
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.