445351 445351 445351 445351 445351 445351 445351 445351 445351 445351 445351

Parrot ANAFI Ai Drone

Den første 4G-tilkoblede robot-UAV

Varenr:142205
Bestillingsvare
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
55 790,-
-+
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Den første 4G-tilkoblede robot-UAV

Parrot ANAFI Ai setter nye standarder og muligheter for profesjonelle.
Det er en kompakt profesjonell drone som bygget for arbeid, setter en ny kommunikasjonsstandard, åpen for utviklere, med en full åpen-kildekode app, autonom 1-klikks fotogrammetri og nye nivåer av cybersikkerhet.

4G-tilkobling

Parrot ANAFI Ai er den første og eneste masseproduserte dronen som kobles til 4G-nettverket. Det er en game changer for droneindustrien. Brukere vil ikke lenger oppleve overføringsbegrensninger takket være Parrot ANAFI Ais 4G-tilkobling, som muliggjør presis kontroll på alle avstander. For "Beyond Visual Line of Sight"-operasjoner forblir den tilkoblet selv bak hindringer.

Cybersikkerhet

For første gang legger Parrot ANAFI Ai inn Secure Element i dronen og i Skycontroller 4. 4G-koblingen mellom dronen og brukerens telefon er kryptert. Secure Element beskytter både integriteten til programvaren og personvernet til data som overføres.

En unik robotplattform

Parrots store partnerøkosystem leverer et vell av spesialiserte applikasjoner og tjenester for en rekke profesjonelle bruksområder. Parrot er den første i bransjen som gjør sin pilotapplikasjon til åpen kildekode. Parrot tilbyr utviklere et Software Development Kit (SDK) for å utføre tilpasset kode i Parrot ANAFI Ai-dronen under flyturen. SDK-en gir tilgang til alle flysensorer, inkludert sensorer for unngåelse av hindringer, bruksnett og internettilgang.

Autonom flyvning

Parrot ANAFI Ais unikt utformede obstacle-avoidance (OA)-system oppdager hindringer i alle retninger, ved hjelp av stereokameraer for å registrere objekter og automatisk unngå dem. Parrot ANAFI Ai bestemmer automatisk den beste banen for å fullføre sitt oppdrag. Innebygd kunstig intelligens gjør at fotogrammetrispesifikke flyplaner kan utføres automatisk, optimaliserer produktiviteten og sparer tid. Profesjonelle kan generere optimaliserte oppdrag basert på matrikkelen til den valgte bygningen med bare ett klikk.

Parrot ANAFI Ais Quad Bayer 48 MP-sensor leverer nøyaktige Survey-Grade 2D- og 3D-modeller. Den tilbyr samme presisjon som droner med en 1" 20MP-sensor, mens den flyr 1,5 ganger høyere. En GSD på 0,46 cm/px oppnås i en høyde på 30 m. Bilder kan tas med 1fps, 2x raskere enn noen annen drone i markedet.


I pakken:

 • ANAFI Ai drone
 • Parrot Skycontroller 4
 • Internasjonal USB-PD hurtiglader
 • USB-C til USB-C-kabler (lading og sammenkobling) x 2
 • USB-C til Lightning-kabler (tilkobling til iOS-enheter) x 2
 • Ekstra sett med propellblader
 • Gimbalbeskyttelse
 • Tilpasset koffert
 • Bruksanvisning

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Droner
Produktkategori Prosumer
Produkttype < 900g
Produsent Parrot Anafi


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
445351
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.