37209 37209 37209

Pentax K-1 II Hus

29 615,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
0

Benytt deg av innbytte

Foto.no tilbyr innbytte for alle produkter som fremdeles er relevante i markedet.

Pentax K-1 II er flaggskipet i speilrefleksserien. Lar deg ta superhøyoppløste bidler håndholdt.

 

  • 5- Akses bildestabilisering innebygget i kamerahuset
  • Dynamic Pixel Shift Resolution
  • WiFi og GPS
  • Værtett
  • Dobble minnekortsplasser

 

Høyoppløst med fantastiske detaljer

Fullformatssensoren som sitter i K-1 er av CMOS-typen og har 36,4 megapiksler og for å dra nytte av pikslene fullt ut bruker Pentax sin antimoiré-funksjon istedet for å ha et antialiasing-filter foran bildesensoren. Dette sammen med en bildeprosessorn PRIME IV som er nyutviklet spesielt for K-1 vil gi deg enestående resultat.

 

Pixel Shift Resolution System

Den fantastiske teknologien Pixel Shift Resolution som først ble introdusert i K-1, har nå fått en ny smart modus, kalt Dynamic Pixel Shift Resolution, som spesielt er beregnet på frihåndsfotografering. I denne modusen tar kameraet en serie eksponeringer i rask rekkefølge, og leser av forskjellene i motivets posisjon som oppstår mellom hver eksponering. Dette utnyttes for å skape et kombinert bilde med ultrafine detaljer, mer fargeinformasjon og mindre bildestøy. Funksjonen kan også kombineres med bildestabiliseringen.

 

Pixel Shift Resolution II, som den nye teknologien kalles, fungerer som tidligere også med stativ for best mulig resultat ved lange lukkertider.

Det kan også ta 4 bilder i rask rekkefølge der sensoren flyttes en piksel per bilde. De fire bildene slåes så sammen til et bilde der hver piksel har full fargeinformasjon istedet for kun en farge som man får med konvensjonell teknologi. Dette gir deg bilder som er mer korrekte. Teknologien med Pixel Shift resolution finnes allered i tidigere Pentaxmodeller men det som er nytt for K-1 er at kamera selv registrerer om det finnes bevegelse i bildene og kompenserer for dette.

 

Fotografer når det er mørkt

Å kunne fotografere når det er mørkt er vanskelige på mange måter men Pentax K-1 gjør sitt ytterste for å forenkle dette for deg, ved hjelp av at du kan bruke høye ISO-verdier (opp til 819 200) men også ved hjelp av en spesiell "natt-hjelpebelysning" som lyser opp knappene/kontrollerne og gjør det enklere for deg å betjene kamera.

 

Skal du ta nattfoto med stjerner på, kan bildebrikken flyttes for å kompensere for jordrotasjonen, slik at du kan bruke lengre lukkertider uten at stjernene blir striper i bildet.

 

100% søkerbilde og vinklbar LCD-display

 Søkeren i K-1 viser 100% av søkerbildet med 0,7x forstørrelse og søkerens gjennomsiktige lag gjør at du får en mengde digital informasjon direkte i søkeren.

 

LCD-skjermen er vinklbar i 35 grader horisontalt og 45 grader vertikalt og du kan også dra ut skjermen fra kamera og vri på den, for på den måten få muligheten til å se skjermen ovenifra.

 

WiFi og GPS

Via Pentax  sin gratis-app kan du få live-view direkte fra kamera og ta bilder, justere blender, lukerrtid og ISO-innstilling. Du kan også laste over bilder til din mobile enhet for å raskt kunne dele de på sosiale medier.

 

Ved hjelp av GPS-funksjonen i kamera kan du få stedsinformasjon om hvor bildet er tatt og med Pentax Astro Tracer-funksjon der GPS og sensor jobber i sammen tas fotograferingen av stjernehimmelen til nye nivåer. Systemet gjør at bildesensoren rør seg for å kompensere for himmellegemer som rekker å bevege seg under en lang lukkertid. Det tar hensyn til hvor på jordkloden du befinner deg, hvilken lukkertid og hvilken brennvidde som brukes.

 

SR II – en ny generasjon bildestabilisering

Den 5-akse bildestabiliseringen som sitter i kamerahuset gjør at du får bildestabilisering på alle objetkiv fra Pentax men også objektiv fra andre produsenter som Sigma, Tamron, Samyang. Bildestabiliseringen kompenserer for opptil 5 lukkertrinn.



Kamerahusets værtetting består av hele 87 tettinger og er laget av en magnesium-legering for å klare å følge deg på alle tenkbare eventyr uansett værforholdene.

 

Leveres med

  • Kamerahus Pentax K-1 II
  • Oppladbart batteri (D-LI90E)
  • Batterilader (D-BC90)
  • Kamerarem (0-ST162)
  • Pentax Software
     

Produktinformasjon

Antall minnekortplasser 2
Bildestabilisator i kamera Ja
Cropfaktor 1.0x
Farge Sort
Fullformat Ja
GPS Ja
HDR Ja
Hodetelefonutgang Ja
Hovedkategori Fotokamera
Innebygd blits Nei
Kamerafatning Pentax K
Korteste lukkertid 1/8000
Megapiksler 36
Merker Pentax
Mikrofoninngang Ja
Minnekorttype Secure Digital
Produktkategori Systemkamera
Produkttype Entusiast
Sensorstørrelse Fullformat
Støtsikkert Nei
Time lapse Ja
Vanntett Nei
Videooppløsning 1920x1080
Værbeskyttet Ja
Wi-Fi Ja


Produsentens varenr15993