98358 98358 98358

PocketWizard Plus IIIe Transceiver CE

Radio utløser/mottaker

Varenr:127911
7 stk. Weblager
  • 5Hovedlager
  • 2Skøyen
1 495,-
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

PocketWizard er stolt av å kunngjøre E Release Firmware Upgrade.

E-Release er en helt ny og mer effektiv protokoll for radioene våre, levert ved en enkel firmwareoppgradering. Fremskritt innen teknologi har gjort det mulig for oss å finne måter som gjør at radioene våre fungerer annerledes enn de noen gang har gjort. E-utgivelsen vil forbedre påliteligheten, rekkevidden og ytelsen, i tillegg til at den introduserer noen nye ehanced-funksjoner. I utgangspunktet har vi tatt alt Plus III alltid har gjort, og funnet en måte å gjøre det enda bedre. For mer informasjon om E-Release , vennligst se vår E-Release -side. Alle Plus III-radioer sendes for øyeblikket med E-Release -fabrikkinstallert. Noen butikker vil fortsatt selge radioer som har Legacy firmware. Hvis du kjøpte utløseren 1. september 2019 eller senere, kan du være kvalifisert for en gratis oppgradering. Vennligst se PocketWizard Wiki for mer informasjon. 

PocketWizard Plus IIIe Transceiver er den mest pålitelige, funksjonsrike og enkle løsningen for å løse ut eksterne blitser og kameraer.

Plus III Transceiver kommer med imponerende 32 kanaler. Enten du er bryllupsfotograf, sportsfotograf eller jobber i et travelt fotostudio, er det aldri noe problem å finne en kanal som er klar. Selektiv Quad-Zone Triggering, en funksjon som tidligere var reservert for elitefotografer, legger til fire soner slik at fotografen kan fjernutløse blits og/eller kamera i grupper eller individuelt.

Plus III er enkel å betjene. Man tapper kun lett på tastaturet, som er et stort bakbelyst LCD-panel. Det elegante side-view-designet reduserer visuelle hindringer mens man stiller inn. Antennen er plassert inne i radioboksen for bedre holdbarhet.

Lang rekkevidde

For mer utfordrende miljøer eller avstander, finnes det to ekstra funksjoner som forbedrer rekkevidde og pålitelighet. Long Range Mode (LR) vil omtrentlig doble rekkevidden og er ideell til å løse ut eksterne kameraer. Repeater-modus (RP) tillater at man bruker en eller flere radioer mellom sender og mottaker slik at avstand eller andre forstyrrelser ikke hindrer signalene. RP-modus fungerer godt både for å løse ut eksterne kameraer og blitser.

Auto-Sensing Transceiver

PocketWizard Plus III er en Auto-Sensing Transceiver, noe som betyr at den automatisk kan skifte mellom å sende og motta etter behov. Dette er svært nyttig når du synkroniserer eksterne kameraer til ekstern blits. Når radioen på et eksternt kamera mottar et utløsersignal, kan den automatisk aktivere Auto-Relay Mode og sende et triggersignal ut på neste, høyere kanal. Dette gjør at ekstern blits blir fullstendig synkronisert med det eksterne kameraet.

Two-Stage Trigger

Den nye funskjonen Two-Stage Trigger er også nyttig. TEST-knappen på Plus III fungerer som en kamerautløser når man trykker den halvveis inn. Bruk denne unike funksjonen til å vekke opp, fokusere og måle avstanden til motivet på det eksterne kameraet før fotografering. Ved å trykke TEST hele veien løser du ut kameraet. Ved å sette Plus III på et håndholdt kamera som er koblet til en motor-drive port via en PocketWizard ACC-kabel, vil også det kameraets utløser våkne og forberede det eksterne kameraet for fotografering. Ved å løse ut eksterne kameraer, kan du levere to eller flere bilder for hvert enkelt tastetrykk og ta bilder fra forskjellige vinkler samtidig.

Kompabilitet

Plus III er kompatibel med alle PocketWizard radioer, noe som gjør den til et perfekt tillegg til eksisterende utstyr. Den er spesielt godt egnet sammen med MultiMAX, som har samme sett av 32 kanaler og fire soner.

Plus III kan løse ut opptil 14,5 bilder per sekund. To AA-batterier gir opptil 50 timers levetid, og når det er behov for ekstern kamerautløser, kan denne bli drevet med et ekstern batteri gjennom Mini-B USB 2.0-porten. USB-porten kan også brukes for programvareoppdateringer.

PocketWizard Plus III Tranceiver står for pålitelighet og ytelse, og når den i tillegg er enkel i bruk, er den det perfekte verktøy for alle fotografer for å få jobben gjort på best mulig måte.

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent PocketWizard


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
98358
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.