98438 98438 98438

PocketWizard FlexTT5 Nikon CE

Radio utløser/mottaker TTL

Varenr:127931
1 stk. Weblager
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
2 295,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

PocketWizard er stolt av å kunngjøre E Release Firmware Upgrade.

E-Release er en helt ny og mer effektiv protokoll for radioene våre, levert ved en enkel firmwareoppgradering. Fremskritt innen teknologi har gjort det mulig for oss å finne måter som gjør at radioene våre fungerer annerledes enn de noen gang har gjort. E-utgivelsen vil forbedre påliteligheten, rekkevidden og ytelsen, i tillegg til at den introduserer noen nye ehanced-funksjoner. I utgangspunktet har vi tatt alt TT5 Nikon alltid har gjort, og funnet en måte å gjøre det enda bedre. For mer informasjon om E-Release , vennligst se vår E-Release -side. Alle TT5 Nikon-radioer sendes for øyeblikket med E-Release -fabrikkinstallert. Noen butikker vil fortsatt selge radioer som har Legacy firmware. Hvis du kjøpte utløseren 1. september 2019 eller senere, kan du være kvalifisert for en gratis oppgradering. Vennligst se PocketWizard Wiki for mer informasjon.

Den dedikerte FlexTT5 Transceiver fra PocketWizard for Nikon er med sin innebygde blitssko og ControlTL-firmware det perfekte supplement til E-TTL II blitssystemer. FlexTT5 bringer de eksisterende fordelene ved Nikons trådløse systemer ut over grensene for hva infrarød teknologi kan. Parret med en Mini TT1 Transmitter eller en annen FlexTT5 Transceiver åpner det seg en helt ny verden av frihet med trådløs blits. FlexTT5 er også den perfekte Transceiver, når det er behov for manuell utløsning, og den fungerer sammen med alle MultiMAX kanaler og mange av de avanserte MultiMAX funksjoner.

FlexTT5’s enkle funktionalitets-design åpenbares via blitsskoforbindelsen med et kamera eller en blits. Montér en blits eller kommandoenhet på FlexTT5, for å benytte den samme sonekontroll og ratio-kommandoer som du normalt ville. Systemet registrerer endringer i ISO, lukkertid og blender og reagerer i overensstemmelse hermed for å sikre at dine eksponeringer blir korrekte. Bruk blitskompensasjonshjulet på ditt kamera eller på din blits som du normalt vil gjøre, og endringene sendes problemfritt gjennom systemet.

FlexTT5 har to kanalkonfigurasjonsinnstillinger, C1 og C2. Begge kan programmeres etter behov med opp til 20 ControlTL-kanaler til TTL fotografering eller 32 standardkanaler for manuell blits-fotografering. FlexTT5 Transceiveren har også en tre-sone velger, som gør det lett å styre soner og ratio.

Med PocketWizard HyperSync teknologi kan FlexTT5 synkronisere kamera og blits med opp til 1/500 sekund.

Har du behov for høyere synkroniseringshastigheter, går ControlTL-systemet automatisk i FP/High-Speed sync mode når du endrer lukkertiden på ditt kamera. På den måten kan du oppnå synkroniseringshastigheter på helt opp til 1/8000 sekund.

Med PocketWizard Utility-programmet kan du via USB-porten konfigurere dine kanalinnstillinger og taste inn din HyperSync-timing, samt oppdatere ditt produkt til den nyeste firmware.

FlexTT5 er utstyrt med Auto-Sensing Transceiver teknologi, som gjør den i stand til å skifte automatisk mellom sender- og mottagertilstand, hvilket gjør den mer fleksibel på jobben. Når en blitssko eller en annen utløserenhet registreres, skifter Transmitter mode automatisk.

PS: PocketWizard radio system benytter seg av forskjellige frekvenser i de forskjellige land for å kunne tilfredsstille riktig ytelse og regulerte krav i markedet. Europeiske modeller skal være merket CE 433 MHz. Det vil ikke bli gitt support eller service på FCC 354 MHz enheter i Norge.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent PocketWizard


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
98438
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.