98551 98551

PocketWizard MultiMAX II Transceiver

Superavansert radio sender/mottaker

Varenr:127954
3 stk. Weblager
  • 2Hovedlager
  • 1Skøyen
3 340,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Profesjonelle fotografer som har kommet til å stole på de avanserte funksjonene i MultiMAX Transceiver, kan nå legge PocketWizard MultiMAX II til sitt utvalg.

Hvis du trenger en utløser som skal gjøre noe mer enn å løse ut ett kamera eller en blits; så trenger du en PocketWizard MulitMAX II transceiver. Dette er det mest avanserte trådløse utløsersystemet. 32 kanaler og 4 separate kontrollerbare soner, samt 20 ControllTL- kanaler med 3 soner er MulitMAX II den ideelle løsningen for å arbeide i overfylte arenaer eller med flere lysoppsett.

Med sofistikerte trigger-tidskontrollfunksjoner og transceiverkommunikasjonsfunksjoner som Infinite Intervalometer, SpeedCycler og Long Range Mode, gir MultiMAX II Transceiver ubegrensede kreative muligheter for den profesjonelle eller seriøse amatørfotografen.

MultiMAX II Transceiver er fortsatt den eneste radioen på markedet som utfører spesielle PocketWizard-funksjoner, inkludert Infinite Intervalometer, SpeedCycler og Ultra Long Range.

Pålitelighet

Det er en grunn til at du ser MultiMAX-mottakere stilt opp på målstreken for internasjonale friidrettsarrangementer. De er de eneste som er tillatt på nettstedet, og de fungerer bare!

Quad-Zone Triggering

Aktiver eller deaktiver blitz og / eller kameraer trådløst i 4 separat kontrollerbare soner (ABCD) uten å forlate kameraposisjonen.

Lang rekkevidde

Når det er behov for ekstra avstand, spesielt for å utløse eksternt kamera, kan Long Range Mode gi opptil 100% mer rekkevidde. Utrolig rekkevidde!

SpeedCycler

Utfør sekvensiell utløsing for opptil seksten kameraer eller seksten blink. Ideell for kameravisninger i flere vinkler og reduserer resirkuleringstiden i fartsfylte fotoseanser, ved å utløse neste blits på linje, mens forrige blits lades opp.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent PocketWizard


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
98551
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.