Polarpro DJI Phantom 4 Pro Cinema Series

ND4/PL, ND8/PL, ND16/PL, ND16, ND32, ND8

Varenr:106376
Bestillingsvare
2 299,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Inkludert i dette settet er både Cinema Series Vivid Collection og Shutter Collection. Vivid og Shutter kolleksjonen er en del av PolarPro Cinema Series produksjonslinje med den høyeste kvaliteten av glass og coating.

Syltynn aluminiumsramme

Cinema-serien er for piloter som krever det absolutt beste. Cinema-serien for DJI Phantom 4 Pro har en syltynn aluminiumsramme med svært høy kvalitet.

Premium kvalitet

6-Pack inneholder filtrene ND4 / PL, ND8 / PL, og ND16 / PL, ND8, ND16 og ND32, for å redusere lukkertid, fjerning av gjenskinn og øke fargemetningen. Hvert filter er produsert med PolarPro AirFrame sitt fjærlette design for å få en stabil gimbal drift.

Kvalitetsfilter

ND4 / PL (5,67 g): Dette filteret reduserer kameraets lukkerhastighet med 2 f-stopp og polariserer lys. Du bruker dette filteret som oftest når du filmer i skumringen eller soloppgang, eventuelt på overskyete dager.

 

ND8 / PL (5,6 g): Redusere kameraets lukkerhastigheten med 3 f-stopp, ND8 / PL er det perfekte filteret for dager som er delvis overskyet. Det polariserende aspekteret for dette filteret er at det reduserer gjenskinn og øker fargemetning.

 

ND16 / PL (5,6 g): Dette er filteret du velger når det er sol ute. ND16 / PL reduserer lukkertid ved 4 f-stopp og polariserer filmklippet for å få de perfekte fargene på de solrike dagene.

 

ND8 (4.24g): ND8 filter er det vi bruker på dager som er lett overskyet eller delvis solfylte dager hvor vi trenger å banke lukkeren ned med 3 f-stopp.

 

ND16 (4.24g): ND16 filter er det vi bruker på svært lyse dager for å redusere lukkerhastigheten med 4 f-stopp. Vi bruker vanligvis ND16 filter mens vi filmer over sand/-ørkenområder eller vinterstid over snø.

 

ND32 (4.24g): På ekstremt lyse dager, reduserer ND32 kameraets lukkerhastighet med 5 f-stopp, slik at du kan fange kinokvalitetsinnhold selv i sterkt lys.

 

Cinema-serien for DJI Phantom 4 Pro leveres med livstidsgaranti.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Polarpro


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
19078
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.