15291 15291 15291

Profoto D1 Basic Kit 1000/1000 Air

2stk D1 lamper i bag

Varenr:105114
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
34 450,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Profoto Basic Kit inneholder to D1 lamper og en D1 Basic Kit Bag.

Med D1 serien omdefinieres kompaktaggregatets verden på nytt. Med sin store skala og enkle brytere har selv kresne high-end fotografer begynt å se på kompaktaggregat igjen. I tillegg til sin store størrelse og raske brennetider så er samtlige aggregat utrustet med ordentlig paraplyfeste og innebygd paraplyreflektor. Så for deg som bruker paraply behøves ikke mer enn selve paraplyen for å forme lyset, til forskjell fra andre aggregat der du óg vil trenge en reflektor for å redusere utslippslys. På samtlige D1-erer det selvsagt også mulig å anvende de vanlige glassdekslende (sylinder som det også kalles).

Air

Profoto Air betyr at blitsene har innebygget radiomottakere for å kunne fjernstyres trådløst. Rekkevidden er på opp til 300m, og det går an å stille inn blitslampenes styrke med fjernkontrollen. Denne pakken leveres ikke med Profoto Air Remote.

Driftsikre

Det som gjør dem så driftsikre er det mikroprosessorkontrollerte ”dual mode SMPS capacitor”-oppladingssystemet. At utstyret ditt er driftsikker er verdifult for deg av to grunner; presis eksponering fra blink til blink og presis fargetemperatur. Dette er viktige kvaliteter for portrett- og studiofotografer som ønsker utstyr som er lett å pakke/frakte og har et barskt kompakt utseende. 

Flere versjoner

Det nye Profoto D1 kompaktsystemet, tilgjengelig i 250, 500 og 1000 ws. versjoner, kan justeres fra full til 1/64 styrke i 1/10 intervaller. Dette gir deg et omfang over syv blendersteg med gjentagende og presis ytelse. 

Rask og kompakt

Profoto D1 har også andre viktige kvaliteter: Rask oppladningstid (0.2-0.95 s), kort blitsvarighet (1/1000-1/2600 s.), kompakt størrelse (300x130 mm) og vekt utviklet for å være transportabel (500ws versjonen = 2.4 kg) D1 har den standardiserte Profoto-fatningen som gir deg mulighet til å bruke alt av Profotos lysformingstilbehør, som for eksempel ”beauty dish”, ”snoots” og softbokser.

Viftekjølingssystem

D1 har et innebygd viftekjølingssystem, en lydbekreftelse som kan skrus av og fotocelle for å løse ut blitsen. 

Modelleringslys

D1 kommer med et justerbart 300 watts quartz-halogen modelleringslys, som er, sammen med blitsrøret beskyttet av et sterkt glass. 

Kan brukes over hele verden

Enheten har multivoltskapasitet og kan brukes over hele verden, fra 90-130 og 200-240 volt, uten å måtte bytte ut modelleringslyset. Lampene er også tilgjengelig som ”Profoto Air System”-modeller, som tillater fjernstyrt utløsning og styring av innstillinger med en rekkevidde på opptil 300 m. PC og MAC kan også benyttes for å kontrollere lampene i system.I 40 år har Profoto satt standaren innen profesjonelle blitslamper. Den nye D1 serien fortsetter å bevare det gode renommeet.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Profoto


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
15291
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.