66218 66218 66218 66218 66218 66218 66218 66218 66218

Røde NTG5 Location Recording Kit

19 x 203 mm Shotgun Mikrofon

Varenr:124237
4 stk. Weblager
  • 3Hovedlager
  • 1Skøyen
5 595,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Kortere og lettere enn NTG3 og med en flatere bassrespons, lar Røde NTG5 fuktighetsresistente shotgunmikken deg fange naturlig, ufarget lyd innendørs eller ute til din neste film, TV-shot eller dokumentarprosjekt uten å måtte ta ned riggen din.

Profesjonelle funksjoner som "ultralow-støy-circuitry", en jevn respons fra "off-axis" og en tett kontrollert "low end" gjør den ideell for en rekke scenarier for location-opptak. I tillegg inkluderer den en lodden vindhette og støtdemping for pistolgrep som kan festes til en boompole for økt allsidighet.

Røde NTG5s ekstremt høye følsomhet lar den produsere robuste utgangsnivåer uten å måtte bruke ekstrem forsterkning på mikrofonforforsterkeren. Sonisk gir NTG5 akustisk gjennomsiktighet på grunn av sine banebrytende sirkulære akustiske porter, mild økning i høye frekvenser og rumble-reduserende demping av lave bassfrekvenser. Bryter- og taste-fri design lar deg raskt sette opp og fokusere på lyden i stedet for å fikle med forskjellige mikrofoninnstillinger. RF-bias teknologi og konformt belegg sikrer pålitelig ytelse selv under utfordrende forhold.

Designet for å motstå ugunstige miljøforhold

Når arbeidet ditt tar deg utendørs, vil du ofte møte på fuktighet og kondens, noe som kan føre til at mange mikrofoner feiler. NTG5s RF-bias-teknologi og konformt belegg gir utmerket motstand mot fuktighet, kulde og støv, slik at du kan fange lyd av høy kvalitet under normale og ugunstige miljøforhold.

Broadcast-kvalitet lyd

NTG5 ble konstruert for gjennomsiktighet og bruk under alle værforhold. Kombinasjonen av NTG5s 8" (20cm) lange kropp, revolusjonerende sirkulære akustiske porter og superkardioid polært mønster gir fokusert "on-axis" retning, jevn "off-axis" respons og en gjennomsiktig tone med en tett kontrollert "low-end". En ultralyd "self-noise" på 10 dBA og svært følsomt kondensatorelement kommuniserer detaljert lyd ubelastet av susingen som du finner på mange rimelige mikrofoner.

Phantom Powered

Takket være sin 3-pinners XLR-utgang og kompabilitet med 48 VDC fantomkraft, er Røde NTG5 kompatibel med en rekke håndholdte lydopptakere, feltopptakere, og mixeradaptere samt innebygde forforsterker på mange videokameraer og kinokameraer. Den medfølgende korte XLR-kabelen - designet for bruk med det medfølgende pistolgrepet - har Neutrik- og Switchcraft-kontakter og en integrert strekkavlastende koblingsboks.

Ideell for håndholdt betjening eller Boompole-montering

NTG5 inkluderer PG2-R pistolgrepsjokk, som hindrer overføring av vibrasjoner til mikrofonen, og gir plass til komfortabel håndholdt betjening eller plassering på en boompole. En "mic-clip" leveres i tilfelle du trenger å feste NTG5 på et standard mikrofonstativ i et studio.

Vindskjerming og vindhette for reduksjon av vindstøy

Røde NTG5 har en vindhette for å redusere uønsket vindstøy fra vifter, varmeovner og klimaanlegg. Bytt til den lodne vindhetten når du velger å jobbe i utendørs.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Lyd
Produktkategori Mikrofon
Produkttype Retningsstyrt
Produsent Røde


Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
66218
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.