181817 181817 181817 181817 181817 181817 181817

RED DSMC2 HELIUM 8K S35

+ RED DIGITAL CINEMA RED MINI-MAG 960GB

Varenr:131710
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
350 000,-
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

RED DSMC2 HELIUM 8K kamera leverer imponerende oppløsning og bildekvalitet - skaper rene og organiske bilder som gir livets opptak. MONSTRO- og HELIUM-sensorene tar neste steg i å overskride skjønnheten som tilbys av film - opptil 17 ganger mer oppløsning enn HD - og over 4x mer enn 4K. For fleksibilitet i alle situasjoner, er GEMINI REDs hittil høyeste følsomhetssensor og tilbyr betydelig økt ytelse i lite lysinnstillinger og forbedret ytelse i skygger. DRAGON-X har den industrielle arbeidshesten og den prisbelønte DRAGON-sensoren, nå med IPP2, og leverer 6K filmatiske bilder i et Super 35-format. En DSMC2 BRAIN er i stand til datahastighetshastigheter på 300 MB / s, og kan samtidig ta opp i REDCODE RAW og Apple ProRes eller Avid DNxHR / HD.

 Med funksjoner som kabelfri periferiutstyr, integrert mediebrønn, trådløs kontroll og mer — DSMC2 er også kompatibel med et voksende arsenal av moduler og tilbehør - fra RED og andre tredjepartsprodusenter. Bruk av utskiftbare OLPF-er og linsefester og DSMC2 gir deg den ultimate kontrollen over opptakene.

RED Mini-Mag 960GB

RED MINI-MAG er det minste, raskeste og kraftigste mediealternativet som er tilgjengelig. Sammenlignet med forgjengeren, REDMAG 1.8 ", har RED MINI-MAG raskere lese- / skrivehastigheter for å støtte høyere bildefrekvenser og oppløsninger med minimal komprimering.

RED MINI-MAG dataoverføringshastigheter er opptil 50% raskere på DSMC2, sammenlignet med hastighetene deres på EPIC DRAGON. Kan støtte samtidig R3D og Apple ProRes eller Avid DNx-opptak på DSMC2 kamerasystemer - RED MINI-MAGs tilbyr den ideelle medieløsningen - uansett arbeidsflyt.

RED MINI-MAG er produsert av robust aluminium og tilbyr robust pålitelighet i en kompakt formfaktor. Standard, grå modeller, som er tilgjengelige i flere kapasiteter, gir maksimale lese / skrivehastigheter opp til 225 MB/s — mens de turboladede røde modellene kan oppnå opptil 300 MB/s for enda lavere REDCODE-komprimering.

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent RED


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
181817
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.