181823 181823 181823 181823 181823 181823

RED DSMC2 MONSTRO 8K VV

+ RED DIGITAL CINEMA RED MINI-MAG 960GB

Varenr:131711
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
627 622,-
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

RED MONSTRO 8K VV som REDs fremste sensor som gir filmdekning og 17+ stopp av dynamisk rekkevidde.

Som medlem av DSMC2 dra MONSTRO fordel av den avanserte modulariteten til det Røde økosystemet. Kameraet har kabelfrie periferiutstyr, integrert monteringsplate, trådløs kontroll og kompatibilitet med et økende antall DSMC2-moduler og tilbehør. DSMC2 MONSTRO støtter også utskiftbare OLPF-er og linsefester - og gir deg muligheten til å få mest mulig ut av alle kompatible linser.

Alle Røde kameraer leverer fantastisk oppløsning og bildekvalitet - og skaper rene og organiske bilder som gir livets opptak. MONSTRO-sensoren tar neste steg for å overskride skjønnheten som tilbys av film - med opptil 17 ganger mer oppløsning enn HD - og over 4x mer enn 4K. En DSMC2 BRAIN er i stand til datahastighetshastigheter på 300 MB/s, og kan samtidig ta opp i REDCODE RAW og Apple ProRes eller Avid DNxHR / HD.

RED Mini-Mag 960GB

RED MINI-MAG er det minste, raskeste og kraftigste mediealternativet som er tilgjengelig. Sammenlignet med forgjengeren, REDMAG 1.8 ", har RED MINI-MAG raskere lese- / skrivehastigheter for å støtte høyere bildefrekvenser og oppløsninger med minimal komprimering.

RED MINI-MAG dataoverføringshastigheter er opptil 50% raskere på DSMC2, sammenlignet med hastighetene deres på EPIC DRAGON. Kan støtte samtidig R3D og Apple ProRes eller Avid DNx-opptak på DSMC2 kamerasystemer - RED MINI-MAGs tilbyr den ideelle medieløsningen - uansett arbeidsflyt.

RED MINI-MAG er produsert av robust aluminium og tilbyr robust pålitelighet i en kompakt formfaktor. Standard, grå modeller, som er tilgjengelige i flere kapasiteter, gir maksimale lese / skrivehastigheter opp til 225 MB/s — mens de turboladede røde modellene kan oppnå opptil 300 MB/s for enda lavere REDCODE-komprimering.

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent RED


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
181823
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.