181829 181829 181829 181829 181829 181829 181829

RED RANGER HELIUM 8K S35

+ RED DIGITAL CINEMA RED MINI-MAG 960GB

Varenr:131712
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

RED RANGER HELIUM 8K er et alt-i-ett-kamerasystem som har en integrert og mindre kompleks plattform for filmskapere. Det standardiserte kamerahuset veier rundt 7,5 pund (avhengig av batteri), støtter bred inngangsspenning (11,5V til 32V), og har mer uavhengige SDI- og AUX-strømutganger samt en integrert XLR-lydinngang. Den har også en større vifte for roligere og mer effektiv temperaturstyring.

Funksjoner som integrerte I / O-er, 24V strømuttak, skummet PL-montering og forbedret termisk ytelse gir brukerne trygghet i ethvert fotograferingsmiljø. Kameraet leveres komplett med nødvendig rigging og støtte for forbedret oppsettstid.

RED RANGER er tilgjengelig med tre differansesensoralternativer: MONSTRO 8K VV, HELIUM 8K S35 og GEMINI 5K S35. Alle tre sensorer leverer fantastisk oppløsning og bildekvalitet - skaper rene og organiske bilder som gir livene dine opptak. MONSTRO- og HELIUM-sensorene tar neste steg i å overskride skjønnheten som tilbys av film - opptil 17 ganger mer oppløsning enn HD - og over 4x mer enn 4K. For fleksibilitet i alle situasjoner, er GEMINI REDs hittil høyeste følsomhetssensor og tilbyr betydelig økt ytelse i lite lysinnstillinger og forbedret ytelse i skygger.

RED Mini-Mag 960GB

RED MINI-MAG er det minste, raskeste og kraftigste mediealternativet som er tilgjengelig. Sammenlignet med forgjengeren, REDMAG 1.8 ", har RED MINI-MAG raskere lese- / skrivehastigheter for å støtte høyere bildefrekvenser og oppløsninger med minimal komprimering.

RED MINI-MAG dataoverføringshastigheter er opptil 50% raskere på DSMC2, sammenlignet med hastighetene deres på EPIC DRAGON. Kan støtte samtidig R3D og Apple ProRes eller Avid DNx-opptak på DSMC2 kamerasystemer - RED MINI-MAGs tilbyr den ideelle medieløsningen - uansett arbeidsflyt.

RED MINI-MAG er produsert av robust aluminium og tilbyr robust pålitelighet i en kompakt formfaktor. Standard, grå modeller, som er tilgjengelige i flere kapasiteter, gir maksimale lese / skrivehastigheter opp til 225 MB/s — mens de turboladede røde modellene kan oppnå opptil 300 MB/s for enda lavere REDCODE-komprimering.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent RED


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
181829
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.