105265 105265

Reflecta x33 Scanner

(1)
Varenr:129145
4 stk. Weblager
  • 0Hovedlager
  • 4Skøyen
2 265,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Med Reflecta x33-Scanner kan du digitalisere store mengder lysbilder og negativer på en enkel måte, med høy kvalitet. En CMOS-sensor med 15,3 megapiksler, sammen med reflectas Image Enhancement Technology IET, sikrer den høyeste bildekvaliteten og strålende fargegjengivelse. Skanneren har en 5 tommers IPS-skjerm med en bred visningsvinkel, noe som gjør valg, skanning og avspilling av bilder til en glede. Scanneren digitaliserer et bilde på mindre enn to sekunder og lagrer det direkte som JPEG-filer på et SD-kort (ikke inkludert). Som en frittstående enhet er den helt uavhengig av datamaskiner. De lukkede holderne muliggjør skanning av monterte lysbilder med en tykkelse på opptil 3,2 mm samt 35 mm filmstrimler med opptil seks rammer. Holderne sikrer også optimal flathet og forsiktig håndtering av det verdifulle filmmaterialet.

 

 

Inkludert:

  • Reflecta x33 Scanner
  • Strømadapter
  • Holder for filmstrimler 35 mm
  • Holder for monterte lysbilder 5x5 cm inntil 3,2mm tykkelse
  • Rengjøringsbørste
  • USB-kabel


 

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Skriver og Skanner
Produktkategori Skanner
Produkttype Skanner
Produsent Reflecta


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)

Harald Harnang 05.02.2021 Dette er en helt OK sak som gjør jobben: Du får avfotografert diasene dine på en rask og enkel måte, for lagring og deling. Fordelen med negativer er at du får se bildet positivt på skjermen, og dermed kan velge ut de bildene du ønsker i negativstripa. Dette er ingen skanning i teknisk forstand. Bildene blir avfotografert. Hvis du er systematisk nok, lager du nummerserier som du limer utenpå diasoppbevaringsboksene eller negativalbumene. Den dagen du har behov for et skarpt og perfekt bilde av tante Olga, så finner du henne raskt via digital-arkivet, finner frem originalen og foretar en kvalitetsmessig perfekt skanning.
 
Upassende?
105265
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.