45228 45228 45228

Sachtler System 25 EFP 2 CF

VIDEO 25 PLUS + EFP 2 CF Tripod

Varenr:114959
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
147 995,-
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Sachtler System 25 EFP 2 CF er designet med tanke på dagens HDTV- og widescreen-kameraer. Systemet inneholder Video 25 Plus Fluid Head som har et syv-trinns, temperaturuavhengig dempingsystem og en 18-trinns motvekt som enkelt og sikkert kan justeres i ni trinn, noe som tillater 90° vippevinkler. Den inneholder også CF-150 EFP 2CF, dobbeltforlengbart karbonfiberstativ med en bakke-nivå spreder for studiogulv.

Video 25 Plus (150mm Ball Base) er uvanlig lett for å være et Studio/OB-hode. Med sitt syv trinns temperaturuavhengige dempingssystem, kan profesjonelle kameraoperatører filme video eller film med perfekt klarhet.
Video 25 Plus har en 18-trinns motvekt som kan justeres enkelt og trygt i 9 trinn med den velkjente Sachtler dial. Finjustering oppnås via en halvtrinns funksjon, som enten kan kobles til eller fra. Tiltvinkler opp til 90° er ikke noe problem for Video 25 Plus, selv under maksimal belastning. Den inneholder også andre kjente egenskaper fra Sachtler, sånn som Touch & Go hurtigutløsningssystem, Selvbelysende Touch Bubble og horisontale og vertikale bremser som er beleilig plassert og lett å nå, for maksimal sikkerhet i raske opptakssituasjoner.

Sachtler 150 EFP 2 CF Karbonfiber to-trinns stativ, gir maksimal stabilitet og bæreevne. Siden det er konstruert og laget av karbonfibermaterialer, er det motstandsdyktig mot vridning og lettere enn aluminium. Den ekstra fleksibiliteten til 150 EFP 2 CF gir større stabilitet, noe som gir et utvidet høydeområde med en nyttelast på 35 kg.

  • Karbonfiberkonstruksjon med 22mm rørdiameter
  • 150mm base
  • Dobbelt forlengelsesdesign
  • Maksimal høyde på 178cm
  • Quick clamping system - låser stativbena på sekunder
  • Nyttelast på opptil 35 kg.
  • Vekt 11,6k

En bakke-nivå spreder brukes når man fotograferer på jevne overflater, som man for eksempel finner i studio, bygater, kontorer, idrettsbaner og i stadioner. Den gir raskt oppsett og sammenslåing ved at man holder stativbena på en lik eller forhåndsinnstilt avstand i forhold til hverandre. Festes direkte på føttene på bunnen av et stativ og har teleskopiske armer for å tillate forlengelse av et stativben uten at man må løsne sprederen. Passer til alle stativ med 100mm og 150mm skål (unntatt Short, OB-2000, OB-2000M og Cine 2000 stativ).

Sachtler Cover EFP 2 transportveske (svart) er en hard plastveske designet for å transportere ulike Sachtler stativ og hoder. Den har et justerbart toppdeksel med ca. 9 cm spillerom.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Sachtler


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
45228
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.