41516 41516 41516 41516 41516 41516 41516 41516 41516

Samyang AF 85mm f/1.4 Canon EF

Til Canon EF

(1)
Varenr:113724
1 stk. Weblager
  • 0BarCode
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
20+ stk. Leverandørlager
6 795,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Samyang AF 85mm f/1.4 EF gir høy ytelse i en liten men robust forpakning. Dette værsikrede autofokusobjektivet er perfekt for Canon-fotografer som elsker å ta portretter med vakker uskarphet i bakgrunnen (bokeh), men som ofte har med seg unødvendig tungt og stort tilbehør i kameravesken. Vekten er bare 485 gram og lengden 72 mm.

 

Den optiske konstruksjonen er tatt fram for å matche de mest høyoppløste DSLR-kameraene med fullformatsensor, men objektivet fungerer også på Canon-modeller med APS-C-sensor.

 

Oppgradert AF-motor
For å gi så rask, presis og stillegående autofokus som mulig har Samyang brukt sin nye, oppgraderte autofokusmotor Dual LSM (Linear Supersonic Motor). Fokuseringen skjer også internt, kun en eneste linse forflyttes, noe som innebærer at objektivets lengde forblir den samme uansett fokusavstand. Vil man heller fokusere manuelt har objektivet en lett tilgjengelig AF/MF-omkobler og en bred, grepvennlig fokusring.

 

Blenderen er elektronisk styrt, noe som innebærer at man kan bruke alle eksponerings- og lysmålingsmetoder kameraet har å tilby.

 

Optikk for vakker bokeh
Samyang AF 85mm f/1.4 EF er liten og lett, men innenfor det værsikrede huset finnes 9 linseelementer inndelt i 7 grupper. Det inngår et hybridasfærisk linseelement i konstruksjonen som sikrer at objektivet leverer maksimal skarphet også ved de største blenderåpningene, som ofte brukes hos et objektiv for portrettfotografering.

 

Egenskaper:

  • Lyssterkt 85mm objektiv med Canon-fatning (fullformat)
  • Rask og stillegående autofokus samt autoeksponering
  • Myk og vakker bokeh (uskarphet)
  • Høy fokus og oppløsning
  • Kompakt og lett – bare 485 gram
  • Værsikret konstruksjon 

Husk filter! Filterdiameter: 77mm. Selges separat.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Samyang


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Logg inn for å skrive anmeldelse...

Daniel Sandvik 02.10.2018 Utrolig flott linse som leverer vanvittig mye til en enormt lav pris. I begynnelsen var jeg helst ute etter Canon sin nye 85mm F1.4 IS eller Tamron sin 85mm F1.8 VC, men når jeg ble introdusert til Samyang sin nye med Autofokus, så var jeg solgt. Linsen er utrolig lett til å være en F1.4 og autofokusen er utrolig rask og stille. Jeg måte virkelig høre etter hvis jeg skal høre AF motoren. Den kommer også med weathersealing, noe som er supert for en såpass billig linse. Det eneste negative jeg har å si er at Chromatic Abberation var mye værre på denne linsen enn det jeg hadde forventet, men det er alltids noe som kan kunne fikses på i post. Det er ikke nok til å trekke ned noe særlig mener jeg. En fantastisk flott og lett linse med rask og presis autofokus med værforsegling. Anbefalt hvis du er ute etter en knall linse for en god pris!
 
Upassende?
41516
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.