55033

Samyang AF 85mm f/1,4

Varenr:118224
2 stk. Weblager
  • 0BarCode
  • 2Hovedlager
  • 0Skøyen
20+ stk. Leverandørlager
6 783,-
Velg fatning
Nikon F
Nikon F
Sony E
Sony E
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Samyang AF 85mm f/1.4 F har høy ytelse i en liten men solid forpakning. Dette værsikrede autofokusobjektivet er perfekt for Nikon-fotografer som elsker å ta portretter med vakker uskarphet i bakgrunnen (bokeh), men som ofte har med seg unødvendig tungt og stort utstyr i kameravesken. Vekten er bare 480 gram og lengden 75mm.

 

Den optiske konstruksjonen er tatt fram for å matche de mest høyoppløste DSLR-kameraene med fullformatsensor, men objektivet fungerer også utmerket på Nikon-modeller med APS-C-sensor.

 

Oppgradert AF-motor
For å gi så rask, presis og stillegående autofokus som mulig har Samyang brukt sin nye, oppgraderte autofokusmotor Dual LSM (Linear Supersonic Motor). Fokuseringen skjer også internt, kun en eneste linse forflyttes, noe som innebærer at objektivets lengde forblir den samme uansett fokusavstand. Vil man heller fokusere manuelt har objektivet en bred og grepvennlig fokusring.

 

Blenderen er elektronisk styrt, noe som innebærer at man kan bruke alle eksponerings- og lysmålingsmetoder kameraet har å tilby.

 

Optikk for vakker bokeh
Samyang AF 85mm f/1.4 F er liten og lett, men innenfor det værsikrede huset finnes 9 linseelementer inndelt i 7 grupper. Det inngår et hybridasfærisk linseelement i konstruksjonen som sikrer at objektivet leverer maksimal skarphet også ved de største blenderåpningene, som ofte brukes hos et objektiv for portrettfotografering.

 

Samyangs avanserte flerlags antirefleksbehandling UMC (Ultra Multi Coating), sikrer at bildene får høy kontrast og brillians, samt nøytral fargegjengivelse. En medfølgende solblender kan også brukes for å minske risikoen for forekomst av reflekser ved sterkt sidelys. Blenderen har 9 lameller, noe som hjelper til med å gi myk og behagelig tegning av uskarphet i deler av bildet.

 

Viktige egenskaper

  • Lyssterkt 85mm objektiv med Nikon-fatning (fullformat)
  • Rask og stillegående autofokus samt autoeksponering
  • Myk og vakker bokeh (uskarphet)
  • Høy fokus og oppløsning
  • Kompakt og lett – bare 480 gram
  • Værsikret konstruksjon
  • 77mm filterdiameter
Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Samyang


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
55033
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.