10%
64440 64440 64440 64440

Samyang AF 14mm f/2.8 Canon RF

14mm vidvinkel for Canon EOS R

Varenr:123645
1 stk. Weblager
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
10 stk. Leverandørlager
6 476,-Kampanjepris
7 195,-Ordinær pris
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Samyang AF 14mm f/2.8 RF er et ultravidvinkelobjektiv med autofokus, spesielt tilpasset Canons speilløse fullformatkameraer med RF-fatning.

Med sin ekstreme bildevinkel (113.9 grader), gode lysstyrke og værsikrede konstruksjon er dette et perfekt objektiv for sport, landskaps- og astrofotografering, samtidig som et lett og kompakt format (vekt bare 484 gram) gjør det enkelt å ta med på reisen.

Autofokus og elektronisk blender
Samyang AF 14mm f/2.8 RF er utstyrt med en lineær fokusmotor som gir rask, stillegående og presis dybdeskarphet, samtidig som en elektronisk styrt blender gjør det mulig å bruke alle eksponerings- og lysmålingsmetoder kameraet kan tilby. Vil man heller fokusere manuelt har objektivet en lett tilgjengelig AF/MF-veksler og en bred, grepvennlig fokusring. Den korte nærgrensen, bare 20cm, gjør det mulig å ta detaljbilder og fortsatt få med mye av miljøet rundt.

Innsiden beskyttes mot fukt og støv ved hjelp av gummiforseglinger, slik at man ikke trenger å være bekymret for objektivet ved en eventuell regnskur. På grunn av den store, buede frontlinsen og en fastmontert solblender kan man ikke bruke tradisjonelle, sirkulære filter. I stedet er objektivet utstyrt med en bakre holder for gelatinfilter.

Høyklasses optikk
Samyangs manuelt fokuserte 14mm er verdsatt for sin høye skarphet og lave kromatiske aberrasjon, men nye Samyang AF 14mm f/2.8 RF forbedrer den optiske kvaliteten ytterligere. Konstruksjonen består av 14 linseelement arrangert i 10 grupper. Blant disse er 3 asfæriske linser som skal sikre lav forvrengning samt maksimal kontrast og skarphet over hele bildet, også ved store blenderåpninger, 1 linse av HR glass (High Refractive) og 2 linser av ED glass (Extra low Dispersion) som forhindrer kromatisk aberrasjon og fargeblødning.

Videre brukes Samyangs avanserte flerlags antirefleksbehandling UMC (Ultra Multi Coating) for å forhindre forekomst av sløring og reflekser, noe som er spesielt viktig på et objektiv med så stor bildevinkel som dette. Punktformede lyskildes avbildes med en fin stjerneform takket være objektivets blender med syv blader.

Egenskaper

  • 14mm ultravidvinkel med Canon RF-fatning
  • Rask og stillegående autofokus samt autoeksponering
  • Avansert optikk med asfæriske linser, HR- og ED-glass
  • Kompakt og lett – bare 484 gram
  • Værsikret konstruksjon
  • Fastmontert solblender
  • Kort nærgrense, 20cm
Teknisk info

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Nei
Farge Sort
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Nærgrense i cm 20
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilrefleks
Produsent Samyang
Største blender vidvinkel f/2.8
Vekt Objektiv (g) 484
Værtettet Ja


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
64440
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.