175326 175326 175326 175326 175326

Samyang AF 75mm f/1.8 Sony FE

Ekstra lett og kompakt

Varenr:130723
4 stk. Weblager
 • 3Hovedlager
 • 1Skøyen
20+ stk. Leverandørlager
4 695,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Cashback på Samyang AF-optikk

Til kampanjen

Samyang AF 75 mm f/1.8 FE passer godt til en minimalistisk livsstil – den veier bare 230g og er 6,9 cm lang. Kombinert med en stor blenderåpning er dette et perfekt objektiv for bryllups- og portrettfotografer som er på farten. Objektivet er designet for en fullbildesensor og fungerer bra for APS-c.

Egenskaper

 • Superrask f1.8-blenderåpning
 • Utrolig lett på bare 230g
 • Perfekt for portrettfotografering
 • Ny forhåndsstegsmotor (STM)
 • Ny tilpasset bryter introdusert - les mer nedenfor
 • Den ideelle partneren for det kompakte Sony-speilløse systemet

Samyang AF 75mm f1.8 objektiv - Sony FE Fit

Samyang har introdusert sitt splitter nye teleobjektiv, Samyang AF 75mm f/1.8 FE-objektiv. Designet og bygget spesielt for Sony speilfrie kameraer i fullformat og Sony APS-C-kameraer. Siktet mot den klassiske portrettfotografen som også ser etter et objektiv som tilbyr upåklagelig bildekvalitet i en lett og kompakt kropp.

Den ideelle partneren for det kompakte Sony-systemet

Den nye Samyang AF 75mm f/1.8 er det perfekte kreative verktøyet for Sony E-mount-kameraer. Samyang har forsket på det mest passende kompakte objektivet for utrolige portretter, og 75mm er fremdeles et klassisk og solid valg. Samyang er det første merket som bringer denne brennvidden tilbake i blandingen for fullformat-systemet. Denne lengden isolerer motivet effektivt og skaper en strålende dybdeskarphet.

Overraskende liten

Vi vet at speilløse systemer i fullformat er kompakt, så vi ønsker at objektivene våre skal samsvare med denne trenden. Det er her den nye 75mm f/1.8 fra Samyang passer perfekt. Med en vekt på bare 230g og 69mm lengde maksimerer dette objektivet portabilitet og brukervennlighet.

Samyangs typiske design og bygg

En komplett optisk design som gir vakker bokeh og en utrolig dybdeskarphet. Den raske f/1.8-blenderåpningen betyr at dette objektivet passer både innendørs og utendørs, noe som gjør det mulig for fotografen å jobbe i lyssituasjoner med lite lys, studiooppsett og ute i den virkelige verden.

Storslått produksjon

For å skape høy kontrast og skarpe bilder har Samyang laget dette objektivet med totalt 10 elementer i 9 grupper. Kromatisk aberrasjon kontrolleres gjennom tre ekstra linser med lav spredning (ED) med achromat og linser med høy brytning (HR). I tillegg brukes UMC-belegget for å minimere unødvendige interne brytninger, noe som resulterer i de anerkjente Samyang-klare, skarpe bilder med høy kontrast.

Avansert autofokussystem

Ikke bare for portrettfotografer, har Samyang også designet objektivet slik at den også passer for videografer eller hybridfotografer. Objektivet bruker en helt ny trinnmotor (STM) for rask, rolig og pålitelig fokusering. Hjelpe brukeren til å fange dyrebare øyeblikk uten problemer.

Ny tilpasset bryter

Vanligvis har fokusjusteringsringen ingen funksjon når du bruker linsen i AF-modus, men Samyang har imidlertid introdusert den tilpassede bryteren som lar brukeren justere blenderåpningen via fokusringen. Dette kan tilpasses ytterligere med fremtidige firmwareoppdateringer ved å bruke Samyangs valgfrie USB-linsestasjon.

I pakken

 • Objektiv AF 75mm f/1.8 Sony FE
 • Objektivdeksel
 • Bakdeksel
 • Objektivetui

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Diameter obj (mm) 65
Farge Sort
Fatning Sony E
Filterstørrelse (mm) 58
Fullformat Ja
Korteste brennvidde obj 75
Lengde Objektiv (mm) 69
Lengste brennvidde 75
Nærgrense i cm 69
Objektivtype Foto
Produsent Samyang
Største blender vidvinkel f/1.8
Vekt Objektiv (g) 230
Værtettet Ja


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
175326
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.