177041 177041 177041

Saramonic Blink 500 RX UC

USB-C Trådløs Mottager

Varenr:130954
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
12 stk. Leverandørlager
1 195,-
-+
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Som en del av Saramonic Blink 500 digitale trådløse system, er Blink 500 RXUC-dobbeltkanalsmottakeren nå tilgjengelig som en individuell komponent for å utvide ditt eksisterende oppsett eller ha en sikkerhetskopimottaker på hånden. Den har en USB Type-C-kontakt for plug-and-play-kompatibilitet med Android-enheter og Mac / Windows-maskiner utstyrt med USB Type-C-porter.

Blink 500 leverer betydelig forbedret lydkvalitet sammenlignet med den innebygde mikrofonen på kameraer og mobile enheter, mens den fungerer som et ultrakompakt digitalt system som gir øyeblikkelig brukbarhet for alle, noe som gjør den ideell for video, podcast , og mobiljournalistikk-applikasjoner.

Koble til og vær oppe å gå øyeblikkelig

Med kun en enkelt LEDlys og ingen knapper eller kontroller å styre med, er Blink 500 RXUC komfortabelt enkel å bruke. Den avanserte teknologien håndterer usynlige kompliserte oppgaver som å bytte kanal for å unngå frafall, og etterlater deg et strømlinjeformet og enkelt system som ikke krever dypdykk i menyer eller kjedelig manuell konfigurasjon.

Kvalitetslyd

Blink 500-systemer bruker 24-bit / 48 kHz oppløsning - den samme lydstandarden som brukes over hele verden av lydteknikere i filmindustrien - for å gi deg kvalitetslyd til et budsjettvennlig prispunkt.

Sammenlignet med de innebygde mikrofonene på kameraer og mobile enheter, tilbyr Blink 500-systemer betydelig forbedret troskap og klarhet med mindre støy.

Ved å koble direkte til enhetens USB Type-C-port, unngår Blink 500 RXUC unødvendig D / A og A / D-konvertering for å opprettholde integriteten til det digitale signalet fra senderen helt til opptaksenheten.

Perfekt for 1- eller 2-personer

Siden Blink 500 RXUC er en dual-channel mottaker, kan den samtidig håndtere to Blink 500 TX trådløse sendere (fås separat). Hvis du trenger å utvide utover det, kan du bruke opptil 18 Blink 500-systemer samtidig for å få plass til opptil 36 trådløse mikrofoner.

Stabil og enkel

Mens typiske analoge trådløse systemer er utsatt for interferens fra TV- og radiobølger, unngår Blink 500 digitale system det ved å operere i 2,4 GHz-båndet, som opptar frekvenser utover frekvensene for TV, radiosendinger og UHF trådløse mikrofonsystemer.

Innenfor 2,4 GHz-spekteret har Blink 500 automatisk kanalhopping for å dempe støy og frafall i en siktlinje på opptil 50 meter. For optimal ytelse anbefales miljøer med begrenset Wi-Fi / 2,4 GHz-trafikk og minimale fysiske hindringer.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Lyd
Produktkategori Mikrofon
Produkttype Mobil
Produsent SARAMONIC


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
177041
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.