39353 39353

Sekonic Flashmate L-308X

Liten og lett blits-/ambient-lysmåler

Varenr:113002
Ubekreftet - Nytt parti på vei inn...
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
2 739,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Sekonic L-308X Flashmate

Flashmate L-308X lysmåler fra Sekonic tilbyr eksepsjonell nøyaktighet i lommestørrelse og er et kompakt verktøy for måling av både omgivende- og blitsbelysning, samt perfekt for video med dedikerte Cine og HD Cine moduser.

L-308X er utstyrt med glidende lumisphere, og kan måle omgivelseslys og reflektert lys via en linse med en 40° målevinkel. Denne måleren har også et bredt måleområde; fra 0 til 19,9 EV ved ISO 100, og kan fungere med blits innenfor et område fra f/1.0 til f /90.9 ved ISO 100. Repeteringsnøyaktighet er også viktig når du måler, hvilke L-308X definitivt leverer med en vurdering på <0,1 EV på gjentatte eksponeringer.

Lysmåling av blitslys og lysforhold

Sekonic L-308X Flashmate måler både blitslys og lys fra fastlysende lys som f.eks. solen.
For blitslysmåling kan lukkerhastigheter mellom 1 sekund og 1/500 sekunder innstilles så korrekt blenderverdi kan måles opp. Lysmåleren er koblet til blitsen via PC-kabel, noe som fører til at blitsen utløses når måleknappen på apparatet trykkes ned. Alternativt kan blitsen utløses manuelt på testknappen eller via fjernkontrollen "Elinchrom Skyport" når måleren er klar.

Når du måler lys fra en fast lyskilde, kan Sekonic L-308X Flashmate vise lukkerhastighetskombinasjoner på 60 sekunder ned til 1/8000 sekund og blenderåpning mellom f/1,4 til f/90,9.

HD Cine Lysmåling

Kompakt og økonomisk lysmåler for filmfotografer. L-308X kan stilles inn til en rekke bildehastigheter og lukkervinkler samt ISO 850. Målingsnøyaktighet ned til 1/10 blenderåpning.

Eksakte eksponeringsverdier

Nøyaktigheten av lysmåling med Sekonic L-308X Flashmate er veldig høy. Når lysmåleren er innstilt til å vise full blenderåpning, gjøres det med en 1/10 trinns nøyaktighet.

Lysmåleren kan også stilles inn for halvt trinn eller en tredjedels trinn for å matche kameraets eksponeringsinnstillinger.
Ved lysmåling for filming eller video, kan du velge bildehastighet på 8 til 128 bilder per sekund.
ISO-følsomhet kan settes fra 3 til 8000 i 1/3 trinn.

Kompakt størrelse

Sekonic L-308X Flashmate er en av de minste lysmålerene for måling av blitslys og fast lys. Den er liten nok til å passe i brystlommen eller i en ytre lomme på kameravesken. Men ikke la størrelsen lure deg - L-308X er en meget kompetent lysmåler som brukes daglig av profesjonelle fotografer over hele verden.
Strømkilden er et AA-batteri og lysmåleren veier bare 95 gram. Ytre dimensjonsbredde er 63 mm, lengde er 110 mm og tykkelse er 22 mm.
Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Produktkategori Lysmåler
Produkttype Lysmåler
Produsent Sekonic


Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
39353
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.