41792

Sennheiser HD 300

Headsett Lukket

Varenr:113816
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
1 795,-
-+
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

 

Enten det er overvåkning, kameraoperasjon eller backstage-kommunikasjon - et behagelig par hodetelefoner er viktig når du trenger å utføre det beste, samtidig som du opprettholder fokuset ditt for lange timer. Med 300 PRO-serien lanserer Sennheiser nye hodetelefoner og hodetelefoner designet med denne krevende konteksten i tankene, finjustert med brukerne å levere når og hvor det er viktig. Sammen med fremragende komfort, tilbyr 300 PRO-serien presis lydgjengivelse. Tilgjengelig fra august 2018, inkluderer den nye serien HD 300 PRO og HD 300 PROtect-overvåkingshodetelefonene, samt HMD 300 PRO og enkeltsidede HMD 301 PRO kommunikasjonshodesett.

 

Designet for komfort og skjerming

300 PRO-serien er en fornøyelse å ha på grunn av en kombinasjon av faktorer, inkludert nytt polstermateriale, en komfortsone for brillens templer og splittet hodebåndpolstring som fjerner noe trykk fra det følsomme området av fontanelle. Hodetelefonene har også fått et nytt gaffeldesign som sørger for at kontakttrykket er jevnt fordelt over hele øreputen, noe som sikrer både økt komfort og god tetting mot utvendig støy.

 

Lydgjengivelse modellert på den legendariske HD 250 Linear

For inspirasjon under designprosessen, vendte Sennheizers akustiske ingeniører til HD 250 Linear, en klassisk modell som fortsatt er høyt ansett blant fagfolk i dag. Til tross for forskjellen i ørekopformene, kunne ingeniørgruppen komme ekstremt nær den nøyaktige lineære lydgjengivelsen av den opprinnelige modellen, og dermed plassere HD 300 PRO på toppen av Sennheisers overvåkingshodetelefonportefølje. Den detaljerte, lineære responsen gjør 300 PRO-serien ideell for musikere også.

 

Nøyaktig

Når overlegne ytelser er påkrevd, er det viktig med detaljer. 300 PRO-serienes avtakbare kabler gir bedre beskyttelse mot håndteringslyd, takket være en liten serie spoler som kobler kabelen fra headsettet akustisk. Serien kommer med et robust, bøybart og vridbart hodebånd og tilpassbare navneskilt som har en firmalogo på ørekoppene. De nye hodesettmodellene har også en lydkompensert superkardioid boommikrofon for tydelig kommunikasjon i høye produksjonsmiljøer.

 

Sikkerhet på arbeidsplassen


Alle HMD 300 PRO-hodetelefoner og HD 300 PROtect-hodetelefonene er utstyrt med Sennheiser's ActiveGard ™ -teknologi, som beskytter brukerens hørsel fra plutselige lydsprengninger uten å forstyrre lydsignalet - en ekstra sikkerhetsfunksjon som er forskjellig fra tradisjonell akustisk støtsklippingskrets. For europeiske fagfolk, er disse ActiveGard ™ -modellene helt i samsvar med EUs direktiv om sikkerhet på arbeidsplassen.

 

Modellene et øyeblikk

HD 300 PRO - de nye toppmoderne overvåkningshodetelefonene
HD 300 PROtect - som HD 300 PRO, med valgbar (på / av) ActiveGard ™.
HMD 300 PRO - lukket, circumaural kommunikasjonshodesett, valgbart (på / av) ActiveGard ™, lydkompensert dynamisk, superkardioid bommikrofon, kabel som skal velges separat i henhold til produksjonsmiljøet
HMD 300-XQ-2 - som HMD 300 PRO, med avtagbar kabel med XLR-3 og ¼ "jackkontakter

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Lyd
Produktkategori Headset
Produkttype Headset
Produsent Sennheiser


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
41792
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.