19483

Sigma 18-200mm f/3.5-6.3 DC Macro OS HSM

Contemporary Nikon

Varenr:106511
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
4 200,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Sigmas ultrakompakte 18-200mm f/3.5-6.3 C DC Macro HSM OS  for Nikon er det perfekte allroundobjektivet.

Enestående optiske egenskaper

Det skiller seg nesten ikke i størrelse fra et vanlig zoomobjektiv. Med enestående optiske egenskaper over hele zoomområdet er det et naturlig valg i en tid da kameraer får stadig mer høyoppløste bildesensorer.

 

Det er det letteste og mest kompakte av alle superzoomobjektiver med optisk stabilisator for APS-C-formatet. Sigma har utnyttet all sin teknologi og ekspertise for å utvikle dette objektivet, som representerer essensen av filosofien bak Sigmas Contemporary-serie.


 

  • 11.1x zoom med 18mm vidvinkel gir stor fleksibilitet og dekker de fleste situasjoner som måtte dukke opp (tilsvarer 28-300mm på fullformat)
  • Ypperlig objektiv til daglig fotografering og ferier der man Ønsker et stort zoomområde uten å måtte ha med og bytte på flere objektiver
  • Første ultrazoom laget etter Sigma Global Vision-standarden, hvilket betyr førsteklasses materialer og kvalitetskontroll

 

Dette objektivet er et av de mest kompakte med en zoomfaktor på 7x eller høyere. Det er knapt større enn et standard zoomobjektiv, men har fremragende optiske egenskaper tilpasset dagens høyoppløste bildesensorer. Et fantastisk allsidig objektiv som kan brukes i en lang rekke situasjoner.

Fantastisk makroobjektiv

Klar for alt, fra makro til telefoto - objektivet som omdefinerer standarden for zoomobjektiver. Med en nærgrense på 39 cm og 1:3 som største forstørrelse får du ekte makro uten å måtte skifte objektiv. Med dette objektivet får du et kompakt og hendig zoomobjektiv og makrofunksjonalitet i ett. Et allsidig og rimelig objektiv som passer perfekt til mange typer bruk.

Rask og stille autofokus

Den hypersoniske HSM-motoren er lynrask og stillegående, og en ny algoritme sikrer enda mer presis autofokus. Med mulighet for manuell overstyring kan du når som helst justere fokus etter ønske, slik at du til enhver tid har full kontroll over bildet. Jo nærmere objektivet motivet er, jo mer effektivt virker den optiske stabilisatoren.

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilrefleks
Produsent Sigma


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
19483
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.