19885 19885

Sigma 12-24mm f/4 DG HSM ART

for Canon EF

19 690,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 1Hovedlager
0

Fotografering av nattehimmelen

Dette objektivet yter nattehimmelen rettferdighet.

0

Sigma Cashback

Har du kjøpt kvalifisert produkt i kampanjeperioden, kan du søke om cashback fra Sigma

Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art for Canon leverer høy bildekvalitet og er bygd for å passe til dagens høyoppløste kameraer. Ultravidvinkelobjektivet har linseelementer av avanserte materialer med fokus på optisk ytelse som gjør at du får minimal fortegning og meget høy bildekvalitet helt ut i hjørnene. Zoomobjektivet passer utmerket for fotografering av landskap, arkitektur, hverdagsbilder, nærbilder for for deg som liker å leke med geometri.

 

  • HSM-motor for rask og lydløs fokusering
  • Asfæriske elementer og FLD-elementer i konstruksjonen
  • Støv- og sprusikker konstruksjon

Værtettet

Objektivet har pakninger som beskytter fatningen mot støv og vann. De framre og bakre linsene har belegg som avstøter fett og dråper, slik at du kan bruke objektivet under fuktige forhold og i duskregn. Det er også lettere å holde linsene rene.

Kompatibel med Sigma MC-11 og USB-dock

Ved bruk med objektivadapteret MC-11 (selges separat), fungerer Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art for Canon også på kameraer med Sony E-fatning. Objektivet er dessuten kompatibelt med Sigmas USB-dock (selges separat) for oppdatering av firmware og justering av enkelte parametre i objektivet.

Ultravidvinkelzoom med høy bildekvalitet

Med brennvidder fra 12-24mm i en fullformatzoom får du utrolig store bildevinkler som gir heftige perspektiver i bildene dine. Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art har største blender på f/4 gjennom hele zoomområdet og gjør den lettere å bruke. Du kan bruke korte lukkertider for å fryse bevegelige motiv, uansett hvilken brennvidde du benytter.

Minimal fortegning

Objektivet har 16 linseelementer i 11 grupper og den optiske designen består av asfæriske glass samt FLD-elementer som gir riktig høy bildekvalitet. Både feilbrytninger og forteging minimeres over hele bildeflaten, og dette objektivet er ekstremt rettegnende. Rette linjer, helt ute i kantene er fortsatt helt rette.

 

Leveres med:

  • Veske
  • Framre og bakre objektivdeksel
  • Solblender er fastmontert på objektivet.

Produktinformasjon

Hovedkategori Objektiver
Merker Sigma
Produktkategori Canon EF Mount
Produkttype Vidvinkelzoom


Produsentens varenr205954