20054

SIGMA 24-105mm f/4 DG OS HSM ART

Varenr:106701
3 stk. Weblager
  • 2Hovedlager
  • 1Skøyen
8 795,-
Velg fatning
Canon EF
Canon EF
Nikon F
Nikon F
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Sigma 24-105mm f/4 A DG OS HSM Art er en knivskarpt og allsidig normalzoom for fullformatskameraer.

 

Utnytt potensialet til bildesensoren i kameraet ditt med dette nyskapende zoomobjektivet - et resultat av Sigmas kompromissløse jakt på det ultimate fullformatsobjektiv.

 

  • Hyper Sonic Motor (HSM) sikrer jevn, rask og nøyaktig autofokus
  • OS (Optisk bildestabilisator) sørger for skarpe og klare bilder selv ved lengre eksponeringer håndholdt
  • USB-dockingkompatibilitet
  • Fullformatskompatibel 

Zoomobjektiv

Bildesensorene i dagens digitale speilreflekskameraer får stadig høyere oppløsning, og fotografer er på jakt etter objektiver som kan utnytte dette potensialet fullt ut. Zoomobjektivet er et sikkert standardvalg i en rekke ulike fotograferingssituasjoner. Men dagens fotografer krever objektiver som kombinerer allsidighet med fremragende optiske egenskaper. Sigmas nye 24-105mm f/4 A DG OS HSM lever opp til alle disse kravene og gir enestående jevn og høy oppløsning på alle brennvidder.

Optisk stabilisator

For å fange de ulike situasjonene som kan oppstå ute i naturen eller ute på reise, trenger du et objektiv med stort zoomområde som er raskt og lett å bruke. Sigmas 24-105mm f/4 DG OS HSM dekker alle de vanligste brennviddene fra vidvinkel til middels tele. Med en lysstyrke på f/4 i hele zoomområdet, optisk stabilisator og hypersonisk HSM-motor er den et allsidig verktøy for den bevisste fotograf.

Enkel og anvendelig

Sigma 24-105mm f/4 DG OS HSM er utformet for å være anvendelig og enkelt i bruk, og det er det idelle objektivet enten du ønsker å ta øyeblikkbilder, portretter eller landskapsfotografier.

9 lameller

Med sine ni avrundede lameller gir den spesialutviklede blenderen en behagelig dybdeuskarphet ved lave blenderverdier, noe som viser seg i en myk bokeh på lyspunkter i bakgrunnen som reflekser i vannflaten, bylandskap om natten, mm.

 

Bruken av termisk komposittmateriale (TSC) reduserer størrelse og vekt, men øker linsens holdbarhet.

Utstråler kvalitet

Dette objektivet oppfyller alle de strenge kvalitetskravene i Sigmas Art-serie. Objektiver med kraftig zoom er ofte utsatt for astigmatisme, bildefeltkrumming, fortegning, fargefeilbrytning og andre optiske feil.

 

For å motvirke disse problemene har Sigma optimalisert linsekonfigurasjonen og utstyrt objektivet med en kombinasjon av presisjonsstøpte enkelt- og dobbeltsidige asfæriske elementer. Det er i tillegg benyttet det spesielle FLD- ("F" Low Dispersion) og SLD-glasset (Special Low Dispersion) i linsene. Slik minimaliseres fargefeilbrytning ved telefotografering, og du får fantastisk bildekvalitet i hele zoomområdet.

 

I tillegg reduseres vignettering, som ofte er et problem på objektiver av denne typen. Kombinert med en filterstørrelse på hele 82 mm, gir dette et lyssterkt objektiv som leverer enestående resultater.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Sigma


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
20054
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.