43223 43223 43223 43223 43223 43223 43223

SmallHD 703 Ultra Bright Monitor

7" HD Monitor

Varenr:114292
1 stk. Weblager
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
38 995,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

SmallHD 703 UltraBright On-Camera Monitoren, med sin 2200 cd/m² lyse bakgrunnsbelysning, denne utfordringen. Den 7" x 1920 x 1080 LCD-skjermen gir et skarpt bilde, og er ideel for fokustrekking og bildeanalysering på settet og i feltet. En annen fordel med det lyssterke panelet er monitorens evne til å forhåndsvise HDR-innhold. HDR-forhåndsvisning utvider skjermens dynamiske rekkevidde slik at den skildrer et større spekter av lysstyrke i bildet.

Et unibody aluminiums eksteriør gjør at skjermen er holdbar, men likevel lett, samtidig som den virker som en kjøler for internelektronikken. LCD-panelet er beskyttet av et lag med optisk bundet Gorilla Glass, som er kjent for sin gjennomsiktighet og seighet. Den optiske båndprosessen sikrer at de svarte fargene ikke vaskes ut og reduserer hardheten av refleksjoner.

På siden av skjermen er SDI og HDMI I/O. To SDI-porter muliggjør A/B visning av to forskjellige SDI signaler, eller eventuelt kan den ene porten brukes som en output for å sende et SDI signal nedstrøms til en annen monitor, bryter, eller et trådløst tilbehør. Hele funksjonaliteten til skjermen er tilgjengelig via PageBuilder OS, som gir avansert funksjonalitet med et enkelt og effektivt grafisk brukergrensesnitt.

 

PageBuilder OS

PageBuilder OS er et intuitivt grafisk brukergrensesnitt (GUI) som gir lett tilgang til all den avanserte funksjonaliteten til 703 UltraBright. I steden for å ha forvirrende menyer, lar denne GUI-en deg selektivt bruke monitoreringsverktøy som waveform, vectorscope, multiview, LUTs, og fokuseringsverktøy på forskjellige "sider". Disse sidene kan enkelt vendes ved hjelp av joysticken. Knappene på frontpanelet kan også slå på og av monitoreringsverktøyene for hver side.

 

ColorFlow 3D LUT-behandling

For å holde bildene dine konsekvente fra produksjon til etterproduksjon, lar ColorFlow deg importere 3D LUTs og vise det behandlede bildet side om side med det ubehandlede bildet for å korrekt måle eksponering mens du visualiserer hva som blir tatt opp av kameraet. Forhåndsvisning side om side kan også brukes med HDR forhåndsvisning. Separate LUT-behandlede bilder kan sendes nedstrøms over SDI og HDMI, slik at 703 UltraBright-displayet kan ha et loggbilde eller LUT-behandlet bilde, mens regissør- eller klientmonitorene som er koblet til utgangene, kan motta bilder behandlet med en annen LUT. En bildeopptaksfunksjon lagrer et stillbilde fra den innkommende videostrømmen på et SD-kort, og registrerer den anvendte 3D LUT-en for referanse for etterproduksjon.

 

Problemløsning på settet

PageBuilder OS har en dedikert "Output Forhåndsvisning" -side som lar deg bruke LUTs og andre bildejusteringer som er spesifikke for outputsignalet fra monitoren. Enten du har kameraet ditt koblet til HDMI- eller SDI-inngangen på 703 UltraBright, er du ikke begrenset av den protokollen. 703 UltraBright krysskonverterer for å sikre kompatibilitet med nedstrøms-hardware.

 

HD Scopes

Fyll skjermen med opptil tre scopes samtidig, inkludert waveform, vectorscope og histogram, mens du fortsatt kan observere kamerafeltet.

 

Eksponeringsverktøy

Eksponeringsassistenten støtter både ARRI og Spectrum-basert falsk farge, med innebygde IRE-guider for referanse. Bruker 2x Zebra for å advare deg når den når et lysstyrkenivå du velger. Dette er perfekt for samsvarende eksponering mellom skudd og kameraer.

 

Skreddersydd Focus Assist og Peaking Tools

Når opptaksoppløsningen øker, øker også betydningen av fokuspresisjon. Med Focus Assist kan du markere områdene som er i fokus med en lys farge. Disse markerte områdene er lett synlige for rask fokusbekreftelse. Focus Peaking øker bildets skarphet for en subtilere fokusbekreftelse uten behov for lyse omrisser. Fargene og intensiteten til disse verktøyene er justerbare for å passe dine preferanser.

 

Allsidige rammeguider

Velg standardmarkører og sikkerhetsområder som kan legges på displayet som linjer eller matte overlegg, med tilpasset opasitetsnivå og farger. Standard størrelsesforhold inkluderer 4:3, 1,85, 2,39:1, 16:9, og egendefinerte (brukervalgbar).

 

Strømalternativer

Separat tilgjengelige DV-, V-Mount- eller Gold Mount-batteriplater kan festes på baksiden av displayet. Et montert batteri kan strømme skjermen, samt montert tilbehør, gjennom 12V LEMO-tilkoblingen.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent SmallHd


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
43223
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.