63255 63255 63255 63255 63255 63255

SmallHD 1303 HDR Bolt Sidekick

13" Monitor m Teradek Sidekick II

Varenr:123170
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
69 995,-
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

SmallHD 13" Production Monitor med innebygd Teradek Sidekick II-mottaker for å vise nøyaktige farger i profesjonelle studio- og location-innstillinger. Den innebygde Sidekick II-mottakeren gjør dette til en liten pakke med skjerm og mottaker som aksepterer 3D LUTS for overvåking fra trådløse sendere eller SDI-kilder. Hver skjerm er fargekalibrert av SmallHD for å sikre en jevn nøyaktig fargegjengivelse, med 93% dekning av PAL-fargerommet. Color Intelligence-motoren aksepterer LUT-er fra industrien standardløsninger.

 

 

  • 13" 1920 x 1080 Display
  • Innebygd Sidekick II Mottaker
  • HDR Forhåndsvisning
  • SDI Wireless Inn & SDI/HDMI Ut

 

Ekte 10-bit fargedybde kan skille mellom 1024 lysnivåer per kanal for jevne graderinger som er avgjørende for kritisk bildeanalyse. LED-bakgrunnsbelysningen gir 1500 cd/m² lysstyrke. Monitoren fremstår som røff nyhet produksjonsverdenen med sin fresede aluminiumskropp, allsidige power-alternativer og et bredt utvalg av overvåkningsverktøy. Å ha en farge-nøyaktig monitor på sett betyr at regissører, klienter eller DIT-er kan ha en pålitelig referansevisning for nesten alle slags produksjon.

Innebygd trådløs mottaker

Kompatibel med Teradek Bolt 500, 1000, 3000 og Focus Bolt / Cine 7 500 sendere.

3D LUT-behandling

For å holde bildene dine konsistente fra produksjon til postproduksjon, importerer du 3D LUT-er og viser det behandlede bildet side om side med det ubehandlede bildet, for å korrekt måle eksponering mens du visualiserer hva som blir tatt opp av kameraet. En side-ved-side forhåndsvisning kan også brukes med HDR-forhåndsvisnings-funksjonen. Separate LUT-behandlede bilder kan sendes nedstrøms over SDI og HDMI, slik at 1303 kan vise et loggbilde eller LUT-behandlet bilde, mens regissør- eller klientmonitorene koblet til utgangene kan motta bilder behandlet med en annen LUT. En bilderegistreringsfunksjon lagrer en still ramme fra den innkommende videostrømmen på et SD-kort, og registrerer den anvendte 3D LUT for referanse etter produksjon.

Problemløsning On-Set

PageBuilder OS har en dedikert "Output Preview"-side som lar deg bruke LUTer og andre bildejusteringer som er spesifikke for utgangssignalet fra skjermen.

HD Scopes

Fyll skjermen med opptil tre omfang, inkludert bølgeform, vektorskop og histogram samtidig mens du fremdeles observerer kameraets videostrøm. Color Picker-funksjonen kan analysere råfargeverdiene til en hvilken som helst individuell piksel i rammen.

Eksponeringsverktøy

Eksponeringshjelp støtter både ARRI og Rainbow "false color". Bruk sebralinjer for å overvåke lysstyrken. Dette verktøyet er utmerket for å matche eksponering på tvers av bilder og kameraer.

Focus Assist og Peaking Tools

Fokusassistanse "Fokus Assist" skaper et lyst "highlight" på subjekt i fokus - sterkt anbefalt når du fokuserer "On The Fly". Fokus Peaking øker bildeskarpheten, noe som gir mer detaljert fokusering. Fargen og intensiteten på fokuspeaking kan justeres etter dine ønsker.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent SmallHd


Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
63255
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.