221232 221232 221232

SNS 40TB 4 Bay EVO Prodigy Desktop

4x 10TB Videoserver NAS Enterprice

Varenr:138591
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
110 990,-
-+
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

EVO Prodigy 40TB 4-Bay NAS Server fra Studio Network Solutions er utviklet og tilpasset arbeidsflytbehovene til TV-, film-, video-, grafikk-, VFX-, animasjons-, virtual reality-, lyd- og kringkastingsproduksjoner. EVO er utenom boksen kompatibel med applikasjoner som Final Cut Pro, Avid Media Composer, Adobe CC / Premiere Pro og andre digitale redigerings- / opprettelsesprogrammer. Denne lagringsløsningen har fire 3,5 "brønner som huser en 4TB-harddisk i bedriftsklasse i hver brønn. Den drives av en 64-biters, flerkjerners CPU som administrerer den store datamengden og kjører prosjekt- og eiendomsadministrasjonsapper Videre er den designet for ytelse på grunn av RAID- og iSCSI-støtte.

 

Studio Network Solutions har utstyrt denne serveren med to Gigabit Ethernet-porter for å gi alltid tilgjengelige data for nettverkstilkoblede arbeidsstasjoner og eksterne brukere. Du kan også konfigurere denne hybridlagringsløsningen som et SAN-delsystem som kobles direkte via Gigabit Ethernet eller valgfrie FC-porter. I tillegg har EVO plass til 10GbE-adaptere som selges separat, som leverer data raskere til flere brukere.

Denne skalerbare serveren leveres med utvidelsesporter for å støtte valgfrie EVO-utvidelsesenheter for mer lagringsplass. For å drive stasjonene og serveren er det en enkelt 300W strømforsyning om bord. Inkludert sammen med EVO er ubegrensede lisenser for ShareBrowser, SANmp og globalSAN, slik at du raskt kan sette opp en delt lagringsløsning.

Egenskaper 

  • Total rå kapasitet 40TB
  • Inkluderte stasjoner 4 x 10TB 3,5" HDD Enterprice
  • Tilkoblinger 2 x RJ45 (Gigabit Ethernet)
  • Form Factor Desktop
  • RAID-modus RAID 0, 1, 10, 4, 5, 6
  • Strømforsyningseffekt 1 x 300 W.
  • Dimensjoner 9,3 x 8,8 x 13" / 236,2 x 223,5 x 330,2 mm

Organiser prosjekter, finn og
forhåndsvisning av media med

egendefinerte koder og metadata

En praktisk løsning for interne, eksterne og freelance videoredigeringsarbeidsflyter Sikkert, praktisk og raskt - koble hele
teamet ditt til EVO hvor som helst
Automatiser filoverføringer, og synkroniser med EVO Nearline eller skytjenester som S3 og Dropbox

Inkludert med EVO

ShareBrowser er brukervennlig programvare for medieformueadministrasjon som kan brukes av teamet ditt til å merke, organisere, finne, kommentere og gjennomgå video-, bilde- og lydfiler.

AI-auto-tagging er også tilgjengelig.

Inkludert med EVO

Nomad brukes til å samle kilde- eller proxy-medier (automatisk opprettet av EVOs transkoder), som forbereder redaktører til å jobbe praktisk talt hvor som helst.

Valgfritt

SNS VPN er en valgfri skyvert, privat nettverkstjeneste opprettet bare for EVO. Den kan distribueres på under en time og gir dine eksterne brukere en sikker lenke direkte og eksklusivt til EVO fra hvilken som helst internettforbindelse.

Inkludert med EVO

Slingshot er en robust automatiseringsmotor og kraftig API for EVO, som muliggjør on-demand og planlagte filbevegelser på tvers av flere systemer og geografiske steder.

 

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Hovedkategori Video
Produktkategori Videoserver
Produkttype Server
Produsent SNS


Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
221232
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.