481041 481041 481041 481041 481041 481041 481041

Sony Blits HVL-F46 RM

6 789,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager

Sony Blits HVL-F46 RM

Kompakt GN46-blits støtter den nyeste kamerateknologien
Denne kompakte GN46-blitsenheten2 med høy ytelse gir avansert kamerakommunikasjon som bare Sony kan tilby, med pålitelig blits ved kontinuerlig fotografering i høy hastighet og synkronisering ved lukkerhastigheter på opptil 1/400 sek. Enestående holdbarhet, intuitiv betjening via kameraet, fleksibel refleksjonsvinkeljustering og trådløs radiokommunikasjon gir økt kontroll og allsidighet.

Stabil GN46-lysstyrke for en rekke belysningsbehov.
HVL-F46RM er designet av Sony og kan derfor kommunisere med a-kamerahus for å gi konsekvent GN46-lysstyrke som dekker profesjonelle fotografers belysningsbehov. Den støtter fokallengder på mellom 24 mm (15 mm med det brede panelet) og 105mm.

Blitskontroll koblet til ansiktsregistrering.
Når dette brukes på et kompatibelt kamera, justeres hvitbalansen automatisk slik at ansikt gjengis med naturlig farge. HVL-F46RM fungerer med ansiktsregistrering på et kompatibelt kamera for ideell belysning av hovedmotivet, selv i grupper.

Nøyktig automatisk hvitbalanse som bare originalutstyr kan oppnå
Denne avanserte blitsenheten har en helt egen design som overfører fargetemperaturdata til kameraet og bruker dataene til å justere hvitbalansen nøyaktig slik at fargene gjengis naturlig i enhver situasjon.

 


Lysstyrke optimalisert for fokallengde/bildestørrelse.
Blitsens belysningsvinkel justeres automatisk slik at den passer til fokallengden til objektivet som brukes, over et område på 24–105 mm. Lysdistribusjon justeres også for optimal belysning med fullformat eller APS-C-format.

Rask resirkulering og pålitelig kontinuerlig blits.
Avansert elektronikk og design gir raske resirkuleringstider og kontinuerlig blitsfotografering over lengre tid. Et sett med fire batterier kan gi strøm til mer enn 320 blitser med en resirkuleringstid på 2,0 sekunder.

Innovativ forebygging mot overoppheting for lengre økter.
Bruk av varmebestandige materialer og en optimalisert blitsalgoritme gir høyere motstand mot overoppheting for kontinuerlig fotografering over lengre tid. HVL-46RM bruker de samme algoritmene som toppmodellen HVL-F60RM2, og oppnår ca. 1,7 ganger høyere motstand mot overoppheting enn HVL-F45RM, slik at du kan fotografere uten å bli forstyrret av varmeproblemer.

Fotografering med stabil, rask kontinuerlig blits.
Med et kompatibelt kamera kan HVL-F46RM gi blits kontinuerlig for opptil 60 bilder i serieopptak på opptil 10 bps. Manglende bilder på grunn av blitssynkroniseringsfeil unngås, noe som gir stabil støtte for kontinuerlig fotografering.

Lukkersynk på opptil 1/400 sek med kompatibelt kamera for nye uttrykk
Bruk av HVL-F46RM på kamerahuset til et kompatibelt kamera gir blitssynkronisering på opptil 1/400 sek. Dette gjør det mulig å tone ned bakgrunnen mens du bruker blits, blant annet for å belyse motiver i bevegelse mot en lys bakgrunn.

P-TTL-blitskontroll per bilde tilpasser seg lyset
Når kontrollsekvensering med høy hastighet brukes med et kompatibelt kamera, brukes før-blits for å kontrollere hver enkelt blits under kontinuerlige serieopptak, også under sporing av motiver i rask bevegelse.

Blitsutløsning med minimal forsinkelse.
Når du bruker HVL-F46RM sammen med et kompatibelt kamera, reduseres tidsforsinkelsen fra du trykker på lukkerknappen og til blitsen utløses betydelig6, slik at du kan ta opp motiver i bevegelse uten problemer.

Fleksibel refleksjonsvinkeljustering
Med denne funksjonen kan du raskt vinkle blitshodet 180° mot venstre eller høyre, 150°grader opp eller 8° grader ned, slik at du enkelt kan justere refleksjonsvinkelen slik at den passer til alle motiver og fotograferingsmiljøer.

Omfattende kontroll fra kompatible kameraer
Blitskompensasjon, lysforhold og andre detaljerte parametere kan styres direkte fra et kompatibelt kamera. En egendefinert kameratast kan brukes for å hente frem blitsvisningen, slik at du enkelt kan gjøre justeringer mens du ser i søkeren.

Punktmatriseskjerm og tilpassede taster for effektiv bruk
Samme format som kameraet for faner på skjermen gjør betjeningen enkel og intuitiv. På Quick Navi-skjermen kan du se statusinformasjon og få direkte tilgang til viktige parametere, med piltast som kan tilordnes, kontrollhjul og tastekontroll.

Skofot i metall med robust sideramme.
En skofot i metall med robust sideramme øker styrken og holdbarheten til skoen for flere grensesnitt og de elektriske kontaktene betydelig.

Forbedret støv- og fuktbestandighet
En støv- og fuktbestandig design bidrar til høy pålitelighet selv utendørs. Skoforsegling gir enda bedre støv- og fuktbestandighet for enkelte kamerahus i a-serien.

Allsidig trådløs radiokommunikasjon
Stabil trådløs radiokommunikasjon fungerer ved avstander på opptil 30m.  Pålitelig, feilfri kommunikasjon fungerer selv i nærheten av reflekser og hindringer. Enheten støtter langsom synkronisering, bakteppesynkronisering og flere blitsenheter. 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lys
Merker Sony
Produktkategori Kamerablits
Produkttype Prosumer


Produsentens varenrHVLF46RM.CE7
15%
Sony Blits HVL-F60 RM2 Trådløs radioblitsSony Blits HVL-F60 RM2 Trådløs radioblits
7 194,-
8 499,-
Varenr145420
Leveres på bestilling