36029 36029 36029 36029

Sony E 18-135mm f/3.5-5.6 OSS

E-mount APS-C

Varenr:111904
1 stk. Weblager
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
7 988,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Sony E 18-135mm f/3.5-5.6 OSS - Dette allsidige objektivet dekker en rekke motiver og situasjoner med en bred zoomerekkevidde fra 18mm vidvinkel til 135mm telefoto. Det er kompakt, lett og bærbart, slik at du får mest mulig ut av APS-C-formatet av E-typen. Det har også rask, presis og stillegående AF som gjør det til en god løsning for hverdagsfotografering.


Dette objektivet veier kun 325 g og er ikke større enn 67,2mm i diameter og 88mm langt. Ved telefotoenden på zoomerekkevidden er fokallengden 202,5mm (tilsvarende 35mm-format), noe som gir god rekkevidde til generell fotografering og fotografering av landskap, natur, portretter med mer. 


Et nytt optisk design med ett asfærisk element gir en jevn høy oppløsning fra midten av bildet og helt ut til kantene, mens to ED-glasselementer (med ekstra lav brytningsindeks) effektivt reduserer kromatisk aberrasjon. Den innebygde optiske bildestabiliseringen gjør det enklere å ta skarpe håndholdte bilder.


En minste fokusavstand på kun 0,45 m (0,29x maks. forstørrelse) gjør det enkelt å ta nærbilder av desserter, blomster og natur, der skarpe fokuserte motiver kombineres med vakker bakgrunnsbokeh. Kvaliteten på bokehen forbedres av designet med en sirkulær blenderåpning. En presis lineær motor driver objektivets AF-system. Dette resulterer i rask, presis og stillegående betjening som er perfekt for videoer og stillbilder.

 

Husk filter! Filterstørrelse: 55mm. Selges separat.

Teknisk info

Produktinformasjon

Filterstørrelse (mm) 62
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilløst
Produsent Sony


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
36029
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.