51773

Sony UTX-B03/K33

Trådløs Sender 566-630MHz

Varenr:117134
Bestillingsvare
  • 0BarCode
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
3 995,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

UTX-B03 Integrert digital trådløs bodypack-sender med Lavalier-mikrofon har et metall med alle former for metall, en lettlest LCD-skjerm, bred brytende RF-båndbredde, USB-strøm og lading, infrarød synkronisering mellom sender og mottaker, en Mic / Line-omstillbar inngang og digital kompanderingskrets for å forbedre forbigående respons av mottatt lyd. Pakken passer for et bredt spekter av trådløse applikasjoner som ENG (elektronisk nyhetsinnsamling), dokumentararbeid, snakkeserier, konferanser og mer.

 


Systemet benytter UHF Phase Locked Loop (PLL) syntese for å låse fasen av overføringsfrekvensen mellom sender og mottaker. Senderen og mottakeren kan kobles til en tilgjengelig overføringsfrekvens via infrarød. Et LCD-skjerm gir informasjon om kanal og frekvens, batterilevetid, RF-nivå, lydstatus og akkumulert driftstid.

 

 

For strøm går senderen på to AA-batterier i opptil 8 timer, eller på 5 VDC med USB-strøm via en USB micro B-kabel. USB-tilkoblingen kan også brukes til å lade opp Ni-MH oppladbare batterier i batterikassetten.

 

 

Enheten har en mik- og line-nivåbryter for standard kablede mikrofon- eller line-nivå kilder med justerbar demping. Valgbar overføringsutgangseffekt gir et valg mellom 5mW utgang, som er egnet for samtidig flerkanalsoperasjon, eller 30mW utgang for langdistanseoverføring.

 

Senderen blir referert til som integrert digital fordi den bruker DSP til å overføre transmisjonssignalet. Utførelse av kompanderende og ekspanderende prosesser i det digitale domenet forbedrer nøyaktigheten og forbigående responsen til den mottatte lyden.

 

Enheten leveres med en omnidireksjonell elektretkondensator lavaliermikrofon, en vindrute for mikrofonen, en mikrofonholderklips og et belteklips.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Sony


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
51773
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.