55359 55359 55359 55359

Sony FDR-AX53 videokamera

Varenr:118333
2 stk. Weblager
  • 0BarCode
  • 0Hovedlager
  • 2Skøyen
7 288,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Sony FDR-AX53

  • 4K Ultra HD-opptak (3840 x 2160)
  • Balansert, optisk SteadyShot™ med femakset intelligent aktiv modus
  • 26,8 mm vidvinkel ZEISS® Vario-Sonnar® T*-objektiv
  • 20x optisk zoom med 30x/40x (4K/HD) Clear Image Zoom 
  • Allsidige manuelle innstillinger


4K-bildekvalitet
Ta opp 4K-video som har omtrent fire ganger så mange detaljer som Full HD (3840 x 2160 piksler sammenlignet med 1920 x 1080), og fang inn flere av de utrolige kvalitetene som gir liv til bilder.

Ny bildesensor eksklusivt for 4K
En nyutviklet bildesensor med omtrent 1,6 ganger større piksler tilbyr overlegen følsomhet, slik at du kan ta vakre bilder av høy kvalitet med mindre støy, både i mørke og lyse omgivelser.

Nytt ZEISS® Vario-Sonnar® T*-objektiv for 4K
Dette nye objektivet får frem utrolige detaljer i 4K-bilder på hele rekkevidden fra vidvinkel til telefoto. Bruken av en AA-linse (avansert asfærisk) gir ikke bare nøyaktig avbildning – den holder også objektivenheten kompakt. En ED-linse (ekstra lav brytningsindeks) hjelper med å sikre nøyaktig reproduksjon av farge. ZEISS® T*-belegget med flere lag gjør bildekvaliteten enda bedre ved å redusere uønskede refleksjoner, som dobbeltkonturer og gjenskinn.

Opptil 26,8 mm vidvinkelobjektiv
Enten du tar opp video eller fotograferer, kan det førsteklasses vidvinkelobjektivet hjelpe deg til å få med mer av landskapet eller motivet innendørs, når du ikke har nok plass til å ta et steg tilbake. Selv uten et vidt konverteringsobjektiv kan videokameraet ta opp video med en vinkel på opptil 26,8 mm (sideforhold 16:9) i videomodus.

Balansert, optisk SteadyShot™ 
Avanserte bildestabilisering hindrer uskarpheter for å stabilisere videoer som blir tatt opp innenfor zoomrekkevidden fra vidvinkel til telefoto. I HD-opptaksmodus reduserer den effekten av uskarpheter selv under ustabile forhold, med femakset intelligent aktiv modus som kompenserer for vibrasjoner i fem forskjellige retninger, slik at du kan ta opp stabile videoer i høy kvalitet selv mens du løper.

Rask og AF-respons til flyktige øyeblikk
Rask intelligent AF oppnår veldig kjapp og nøyaktig kontrastregistrerende autofokus ved å minimere objektivbevegelser, forutsi rekkevidde for AF og akselerere objektivdriveren, og dermed forbedres responsen slik at du kan ta vare på flere flyktige øyeblikk.

Omfattende zoomegenskaper 
20x optisk zoomobjektiv og Clear Image Zoom på 30x/40x (for 4K/HD) lar deg gjøre opptak fra lang avstand og ta vare på minnerike øyeblikk.

Realistisk opptak av stemmer, musikk og annen lyd
Det nye strukturelle designet gjør at mikrofonen kan samle opp klarere lyd fra fem forskjellige retninger, med ca. 40 % mindre støy, dobbelt så effektiv 2-kanals stereo (for XAVC S-opptak) og tre ganger så effektiv 5.1-kanals omgivelseslydytelse (for AVCHD-opptak). Dette gjør det mulig å nøyaktig reprodusere lyd med klar og definert separasjon.

Høyhastighetsopptak i Full HD for sakte film i høy kvalitet
Ta opp i Full HD på 120/100 bps (NTSC/PAL), rediger opptakene, og la deg imponere over de jevne og skarpe sakte film-bildene når du spiller av. Dette er supert for å gjennomgå sport og daglige aktiviteter som kan skje for raskt i sanntid til at du ser det klart, i større detalj og sakte film.

Funksjon for tidsforkortelse i 4K
Du kan ta 4K-stillbilder uavbrutt over en lengre tidsperiode ved et valgt konstant intervall mellom hvert bilde, redigere hele sekvensen av stillbilder i etterbehandlingen og se bildeserien spilt av som en tidsforkortet video.

Supersamplet Full HD-avspilling
Forbedrer seeropplevelsen selv uten en 4K-TV. Med supersampling konverterer kameraet automatisk 4K-opptak til eksepsjonelt detaljrik Full HD. 

Beskåret avspilling
Du kan velge en bestemt del av bildet og spille den av i Full HD, takket være 4K med høy oppløsning. Du kan også endre beskjæringsstørrelsen med zoomspaken eller ikonet på skjermen.

Avanserte opptaksfunksjoner
Gled deg over full tilpasning med ergonomiske manuelle kontroller. Bruk den intuitive manuelle ringen med flere funksjoner til å justere zoom, fokus, eksponering, blender, lukkertid, AE shift eller hvitbalanse etter at du har brukt den manuelle knappen til å velge modus. Den elektroniske søkeren gir nøyaktig forhåndsvisning av bilder.

Tidskode/brukerbiter
Tidskode og brukerbiter kan legges til på videoer som dataelementer. Tidskode-funksjonen registrerer timer/minutter/sekunder/bilderammer på bildedata for nøyaktig og avansert redigering av video. Brukerbiter-funksjonen registrerer informasjon som dato/tid/scenenummer, osv. med åttesifret vilkårlige numre, og er nyttig når du skal redigere videoer fra to eller flere kameraer. 

Utmerket bildekvalitet
Ved å bruke XAVC S-formatet, som ble utviklet fra XAVC-formatet for profesjonelle, får du opptak i 4K 100 Mbps og Full HD 50 Mbps med høy bithastighet og veldig høy bildekvalitet. XAVC S-data blir uansett komprimert, slik at det er mer håndterlig for vanlige forbrukerne.

Flotte nattfoto
Denne funksjonen bruker infrarødt lys til å ta bilder selv når det er helt mørkt. Ved å bruke NIGHTSHOT kan foreldre enkelt forevige de søte ansiktene til barna mens de sover.

Ansiktsregistrering og smilelukker
Bruk Ansiktsregistrering til å optimalisere fokus, eksponering og farge for personer som er de viktigste motivene i et bilde. Du kan prioritere ansiktet til et motiv ved å berøre det på LCD-skjermen. Og med smilelukker kan kameraet også automatisk ta stillbilder av flotte (men kjappe) smil, til og med mens du tar opp video.

Låsbar AF
Forbedrer sporingen av motiver i bevegelse ved hjelp av det til enhver tid optimale AF-punktet, og justerer motivrammen etter motivet. Bare berør motivet på LCD-skjermen for å låse fokus på motiver i rask bevegelse. 

Golffotografering
Analyser slaget ditt uten behov for fancy utstyr. Med golffotografering-modus kan du ta opp video og ta stillbilder av hver minste bevegelse i slaget.

Mikrofon med 5.1-kanals omgivelseslyd
Ta opp lyd som fanger inn stemningen i motivet, og nyt avspilling med omgivelseslyd på hjemmekinoanlegget ditt. Nivåmålere på LCD-skjermen gir visuell overvåking av nivåene på hver kanal.

My Voice Cancelling
Reduser intensiteten på stemmen til en bruker som tar opp fra bak kamera, enten brukeren snakker til motiver eller heier på dem.

Motion Shot-video
Denne praktiske funksjonen gjør at du kan spille av en dramatisk sekvens med overlappende bilder for å følge hver minste, lille bevegelse. Dette er et kraftig verktøy for analyse av sportsbevegelser på skjermen. Under avspilling kan du justere intervallet mellom bildene eller sette på pause for å ta stillbilder som du kan dele med venner.

Highlight Movie Maker
Highlight Movie Maker har flere tidsbesparende funksjoner og er en allsidig funksjon som effektiviserer videoredigeringen. Legg til høydepunktpoeng på viktige øyeblikk mens du tar opp, og la videokameraet automatisk synkronisere overgangene til et lydspor du selv velger. 

Dual Video Recording
Spill inn to filmer samtidig ? en i maksimal kvalitet i formatene XAVC S eller AVCHD, og en annen i MP4-format. Dermed har du en liten fil som er klar til å deles umiddelbart, pluss en fil i profesjonelt format som du kan redigere.

Direktesendt strømming via USTREAM®
Fra opptredener til sportsbegivenheter – enkelte ting gjør seg best i sanntid. Del opplevelser idet de skjer, med lyd og bilde av høy kvalitet. 

Flere bilder betyr flere redigeringsmuligheter. Du kan enkelt ta opp video fra en rekke vinkler, enten du bruker kameraer som er montert direkte på Handycam®, eller som utløses trådløst. Kontroll over flere kameraer gjør det enkelt å synkronisere opptaksinnstillinger på kompatible Wi-Fi®-tilkoblede enheter.

One touch-fjernkontroll og One touch-deling
Med One touch-fjernkontrollen kan du bruke smarttelefonen eller nettbrettet som søker og fjernkontroll til et digitalkamera. Og One touch-deling gjør at du kan overføre bilder og videoer fra kameraet. Når du installerer appen PlayMemories Mobile på en NFC-aktivert Android-smarttelefon eller et -nettbrett, unngår du alt av komplisert oppsett, og du kan opprette en trådløs tilkobling ved å berøre enheten mot kameraet. Nå er du klar til å styre kameraet fra smarttelefonen og ta bilder fra vinkler som tidligere var umulig, eller bare være med på gruppebildet, og du kan overføre bildene umiddelbart til smarttelefonen og dele dem på sosiale nettverk. Ikke NFC? Ikke noe problem. Du kan også koble sammen enhetene manuelt.

Xtra Fine LCD-skjerm med WhiteMagic™
Xtra Fine LCD-en med høy presisjon har en WhiteMagic-skjerm som bruker hvite piksler i tillegg til RGB-piksler for å øke lysstyrken på skjermen, slik at brukerne kan se fine detaljer og toner på skjermen i alle slags opptakssituasjoner, inkludert utendørs i skarpt sollys.

Fungerer med iMovie og Final Cut Pro X
Dette produktet er kompatibelt med Final Cut Pro X og iMovie.


Hva finnes i esken?
- Oppladbar batteribakke (NP-FV70)
- Nettadapter
- Strømledning
- Bruksveiledning
- HDMI-kabel
- Kabel som støtter USB-kobling

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Sony


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
55359
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.