59003 59003 59003 59003 59003

Sony ECM-B1M Shotgun-mikrofon

4 541,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
3 stk. Leverandørlager

Andre kjøpte også

890,-
Varenr155473
Bestilt, ukjent leveringstid

Sony ECM-B1M-shotgun-mikrofon - Kompakt, trådløs og uten batteri

Lydopptak av høy kvalitet
ECM-B1M har åtte mikrofonkapsler som fungerer sammen med den innebygde digitale signalbehandlingen for å gi enestående ytelse og fleksibilitet. Det støyreduserende filteret reduserer uønsket støy og sørger for mer effektiv støyreduksjon sammenlignet med etterproduksjonsredigering. Denne mikrofonen fra Sony spiller inn krystallklare opptak av høy kvalitet og kan brukes til en rekke ting innen profesjonell innholdsproduksjon.

Fleksibel
Den kompakte mikrofonen spiller inn lyd fra flere retninger i henhold til dine behov og omgivelser. ECM-B1M kan ta opp lyd i tre ulike retninger med en enkel bryterhandling uten å måtte bytte mikrofoner. Enten du bruker ECM-B1M som en kameramikrofon eller som en del av podkastutstyret ditt, egner den seg til superdireksjonell kommunikasjon (intervjuer eller vlogger), ensrettet kommunikasjon (diskusjoner) og flerrettet kommunikasjon (omgivelseslyder eller brukerstemmer). 

Kompakt og bærbar
Mikrofonens kompakte størrelse og lette vekt (77,3 g) gir bedre mobilitet og enkle opptak i kombinasjon med gimbal-enheter og grep.  

Uten kabler og batterier
Mikrofonen bruker ikke batterier eller kabler, noe som gir deg bedre mobilitet. Den passer perfekt til utendørsbruk, vlogging, intervjuer og innholdsproduksjon uten at du trenger å bekymre deg for batteriet når du er på farten. 

 

 

 

 

 

Produktinformasjon

Hovedkategori Lyd
Merker Sony
Produktkategori Mikrofon
Produkttype Retningsstyrt


Produsentens varenrECMB1M.SYU