188229 188229 188229 188229 188229

Sony FDR-AX53 Videokamera

4K Handycam

Varenr:132759
Ubekreftet - Nytt parti på vei inn...
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
9 490,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Sony FDR-AX53 er et Handycam-videokamera i håndflaten som kombinerer et Zeiss 20x optisk zoomobjektiv og en høysensitiv bildesensor for å produsere skarp UHD 4K-video av høy kvalitet. Exmor R CMOS-bildesensoren støtter UHD 4K-videoopptak ved 24 eller 30 bilder per sekund ved bruk av Sonys XAVC S-kodek og har piksler som er omtrent 1,6 ganger større enn den forrige modellen for forbedret ytelse under alle forhold, spesielt scenarioer med lite lys.

Videokameraet har også Sonys Balance Optical SteadyShot bildestabiliseringsteknologi for å gi glatte og stabile opptak i hele zoomområdet. Ytterligere forbedringer inkluderer forbedret autofokushastighet og nøyaktighet, en innebygd mikrofon med mindre støy og en opptaksmodus med høy hastighet på 1080p 120 fps for å skape sakte filminnhold med høy oppløsning.

Du kan overvåke bildene dine ved hjelp av videokameraets 3,0" Xtra Fine LCD-berøringsskjerm med 921K punktoppløsning, eller høyoppløselig 0,24" 1,555K dot OLED EVF. For storskjermavspilling er det også en HDMI-utgang for tilkobling til HDTV-en din til storskjerm. Du kan til og med 'trimme' en valgt del av en 4K video- eller bilderamme for å fylle skjermen med Full HD-kvalitet. For forbedret tilkobling og fjernkontroll er FDR-AX53 Wi-Fi og NFC aktivert. Dette lar deg bruke smarttelefonen eller nettbrettet til å kontrollere videokameraet, samt overføre filer trådløst til mobilenheten din og til og med streame direkte til Ustream.

Videokameraet er designet for et bredt spekter av brukere og har en rekke automatiske bilde- og lydalternativer for enkel pek-og-skyt-betjening, samt forbedrede manuelle kontroller som gir deg mer kreativ frihet. En tildelbar ring på forsiden av videokameraet kan tilordnes for å kontrollere zoom, fokus, eksponering, iris, lukkerhastighet, eksponering eller hvitbalanse. En oppladbar litiumionbatteripakke er inkludert for strømforsyning av videokameraet, sammen med en strømadapter, mikro-HDMI-kabel og mikro-USB-kabel.

I pakken

  • Sony FDR-AX53 4K Ultra HD videokamera
  • Sony NP-FV70 V-Series oppladbar batteri (1960mAh, 6.8-8.4V)
  • AC Adapter
  • Strømkabel
  • Micro-HDMI kabel
  • Micro-USB kabel
Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Sort
Hovedkategori Kamera
Høyeste videooppløsning 3840x2160
Mikrofoninngang 3,5mm mini-jack
Minnetype SD-kort
Produktkategori Videokamera
Produkttype Videokamera
Produsent Sony
Støtsikkert Nei
Vanntett Nei
Zoomfaktor videokamera 20


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
188229
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.