189019 189019 189019 189019 189019 189019 189019 189019 189019 189019 189019 189019 189019 189019 189019 189019

Sony Alpha a7 III Hus + Streaming KIT

(1)
Varenr:132890
Bestillingsvare
 • 0Hovedlager
 • 0Skøyen
31 995,-
Konfigurasjon
Kamerahus
Kamerahus
Med Vertikalgrep & Tilbehør KIT
Med Vertikalgrep & Tilbehør KIT
Med Tilbehør KIT
Med Tilbehør KIT
Med Cine KIT
Med Cine KIT
Med Strømme/Streaming KIT
Med Strømme/Streaming KIT
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Sony A7 III har en nyutviklet bakbelyst CMOS-bildesensor i fullformat med oppløsning på 24.2 megapiksler. Kameraet kombinerer mange de siste nyvinningene fra Sony  - som du kun finner i Sonys siste Sonys A9 og A7R III.

Bildeserier i høyt tempo

Med A7 III kan du fotografere i hastighet i opptil 10 bilder per sekund med kontinuerlig autofokus i opptil 177 JPEG-bilder (standard), 89 komprimerte eller 40 ukomprimerte RAW-bilder. Selv når en større bildeserie lagres til minnekortet kan flere av kameraets funksjoner brukes, slik som Fn-knappen, menyer, bildevisning og rangering av bilder.

Øyefokus

Autofokussystemet har 693 fasedetekterende punkter som dekker 93% av bildet og 425 kontrastfokuspunkter. Med funksjonen EyeAF eller øyeautofokus hjelper å holde en persons øyne i fokus også ved bevegelse. Funksjonen er nå også tilgjengelig i AF-C modus, samt sammen med LA-EA3-adapteren og Sony A-objektiv.

Video i 4K-oppløsning

Videofunksjonen bruker hele fullformatssensorens vidde, og gir deg muligheten til å spille inn 4K-video i oppløsningen 3840x2160 punkter. Kameraet er utstyrt med S-Log2, S-Log3, Zebrafunksjon, Gamma Display Assist og proxyinnspilling. For deg som nøyer deg med Full HD-video kan kameraet spille inn 120fps i opptil 100Mbs, noe som gjør at du kan spille av filmen i 4/5x slowmotion.

Mer kraft med NP-FZ100 batteri

A7 III er utstyrt med Sonys nye NP-FZ100-batteri som også finnes i modellene A7R III og A9. Det nye batteriet gir ca 2,2 ganger flere bilder enn NP-FW50 som fantes i A7 II.

Sony FE 28-70mm f/3.5-5.6 OSS

Kompakt standardzoom for Sony A7-serien. FE 28-70mm f/3.5-5.6 OSS hjelper deg å holde størrelse og vekt på systemet nede.

 • Kompakt og lett standardzoom
 • Innebygd bildestabilisator
 • ED-glass for å minimere feilbrytninger

En standardzoom for Sonys A7-serie av speilløse systemkameraer i fullformat. Det lydløse autofokusen gjør det velegnet også til filming.

Husk filter! Filterstørrelse: 55mm. Selges separat.

Leofoto MT-01 med LH-25 kulehode

MT-01 Pocket bordstativ med LH-25 kulehode gir stabilitet på bordplater og andre overflater uten at du trenger å ta opp større utstyr.

Føttene kan foldes sammen for å fungere som et mini enbent stativ, eller så kan føttene spres ut for å få en fast, frittstående stabilisator som kan klare 50 kg belastning. Slitesterke gummiføtter øker grepet på de fleste overflater.

Anodisert aluminium og rustfrie skruer gjør MT-01 sikker og sterk for de fleste ekstreme omstendigheter.

Føttene er justerbare med en medfølgende 1/8" nøkkel, 1/4" - 20 x 3/4 og kommer med en 3/8"-16 adapter.

LH-25 kulehode

 • 25mm kulehode
 • UNC 3/8"-16
 • 3/8" til 1/4" reduksjonsskrue medfølger
 • Vekt: 171g
 • Maks belastning på kulehodet er 5 kg

Blackmagic ATEM Mini

Lag profesjonelle kvalitetsprogrammer og strøm dem live!

ATEM Mini er verdens første live-produksjonspanel/switcher som gjør det mulig for alle å lage og strømme broadcast multikamera-programmer! ATEM Mini er utstyrt med high-end kringkastingsteknologi, og har 4 HDMI-innganger for tilkobling av kameraer, datamaskiner og spillkonsoller, to mikrofoninnganger og en HDMI-utgang for overvåking og opptak.

Du får også en USB-utgang for tilkobling til en datamaskin, slik at du kan streame hele 1080 HD live online! Det intuitive kontrollpanelet er designet for hastighet og enkelhet. Det betyr at du kan bruke den selv, uten behov for et stort dedikert videoklipp! Du får også innebygde digitale videoeffekter, overganger og keyers for å fjerne bakgrunn eller legge til din egen tilpassede grafikk! Det er perfekt for alle som ønsker å lage sine egne profesjonelle programmer og legge dem ut på nettet!

PureLink HDMI High Speed kabel m/Ethernet

Pure Link PS1500 - SuperThin High Speed er en kraftig, plassbesparende og med en ny design - denne kabelen passer i hvert hjørne! 
Med denne HDMI-kabelen fra SuperThin-serien er du forberedt på noe mellomrom. På grunn av den ekstremt små tverrsnittet og bøyningsradiusen kan du til og med bruke kabelen på vanskelige å nå tilkoblinger. Dette gjør den perfekt til flat LED-enheter med sideledd HDMI-tilkobling. Selvfølgelig, PS1500 tilbyr deg den vanlige, beste overføringskvaliteten til vår ProSpeed-serie. Dette sikres av kobberstreng av høy renhet med trippelskjerming og maksimal UltraHD-oppløsning og Ethernet-kanal.

Egenskaper

 • High Speed HDMI for 3D og HDTV oppløsning opp til 4K (2160p)
 • Integrert Ethernet-kanal for 100 MBit overføring via HDMI
 • Slim "SuperThin" konstruksjon: kun 3,6 mm kabel diameter
 • Ekstremt liten bøyningsradius for vanskelige steder å nå: 30-35 mm
 • Høy renhet, sølvbelagte OFC kobberledere og 3-gangs skjerming

Invester i fremtiden og bruk en kabel som allerede er kompatibel med den nyeste HDMI-spesifikasjonen, som støtter Deep Color, 3D og Ethernet og 4k2k (UltraHD) ved 2160p-oppløsning.

Slim, fleksibel, SuperThin

SuperThin-kablene i ProSpeed-serien er preget av et ekstremt tynt tverrsnitt på bare 3,6 mm , noe som gjør dem enkle å legge og spare plass. Den ekstremt små bøyningsradiusen tillater bruk på vanskelige steder og er spesielt egnet for flate LED-TV-enheter med en HDMI-tilkobling på siden.

Den nyeste generasjonen

PureLink HDMI-kablene av høy kvalitet i vår ProSpeed-serie støtter de nyeste HDMI-funksjonene - så snart det er nye funksjoner eller oppdateringer, implementeres de umiddelbart av PureLink. Denne kabelen er i overensstemmelse med den nyeste HDMI High Speed-standarden med Ethernet-kanalen, og støtter oppløsning på opptil 4K (Ultra HD). I tillegg er selvfølgelig bakoverkompatibel med alle eldre HDMI-spesifikasjoner.

HDMI Ethernet

Dra nytte av en innovasjon i HDMI 1.4-standarden! Med Ethernet kanal i HDMI-kabel du kan integrere IP-baserte underholdningsenheter som TV, set-top-bokser og spillkonsoller til hjemmenettverket, og deretter også bruke Internett og IP-baserte tjenester uten ekstra ledninger.

HDMI Audio Return

Ethernet-kanalen eliminerer Audio Return Channel en ekstra kabel i hjemmekinoområdet. Denne kanalen, også kjent som ARC eller Audio Return Channel, sender det digitale lydsignalet tilbake til AV-mottakeren via HDMI-kabelen etter behov. Dette betyr at du ikke lenger trenger å koble til en separat Toslink-kabel.

materialer og dobbel høye skjerming av meget ren tilstand teknologi og en trippel skjerming skape de beste forutsetninger for en FEILFRI og forstyrrelsesfri signaloverføring på denne Purelink kabelen. De nettverksmonterte pluggene er 24 karat gullbelagte og sikrer dermed en perfekt tilkobling.

Profesjonell kvalitet

Med et PureLink-produkt velger du alltid førsteklasses profesjonell kvalitet. PureLink HDMI-kabler klarer utfordringen med å overføre bilder og lyder perfekt, selv ved de høyeste datahastighetene. Våre HDMI-adaptere er optimert til kravene til HDTV, så ingen pikselfeil skal fryktes.

Støtte for alle 3D-TV-teknologier

TV-produsenter bruker ulike teknologier til å spille 3D-innhold via HDMI på TVen. PureLink HDMI-kablene i vår ProSpeed-serie støtter alle dagens 3D TV-teknologier.

Bakoverkompatibel

Denne PureLink HDMI-kabelen er bakoverkompatibel med alle tidligere HDMI-versjoner. Så du trenger ikke å bekymre deg for hvilke HDMI-versjoner som støtter enhetene dine.

Anbefalt bruk

PS1500 er ideell for tilkobling av to HDMI-enheter med HDMI-A-porter. 
Du kan bruke den for eksempel mellom PC, DVD-spiller, Blu-ray-spiller, Playstation3, Playstation4, Xbox360 eller Xbox One og LCD-TV, LED-TV, plasma-TV, projektor eller projektor. Denne kabelen støtter alle HDMI-versjoner. 

Teknisk info

Produktinformasjon

Minimum høyde stativ 4.5 cm
Produsent Sony
Sensorstørrelse Fullformat
Største belastning stativ 5 kg
Type Bordstativ


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)

Endre Knudsen 20.07.2018 Jeg er mektig imponert over dette kameraet. Lynrask autofokus, mange muligheter for personlig tilpassing av knapper/menyer og svært høy kvalitet på råfilene. Anbefales!
 
Upassende?
189019
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.