32769 32769 32769 32769 32769

Sound Devices 552

5 Kanal Produksjonsmikser

Varenr:110814
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
45 995,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Sound Devices 552 

Produksjonsmikser kombinerer analog og digital teknologi av profesjonell kvalitet i et robust metallhus for å gi kompakt og lett miksing og opptaksløsning for en rekke applikasjoner. Enheten har 5 transformator-balanserte XLR mikrofoninnganger, hver med sitt eget limiter og sveipbart høypassfilter. Hver av inngangene har også sin egen før-eller etter-fader direkte utgang. Den har også 3 sett med masterutganger og flere ubalanserte utganger, slik at du kan koble den til en rekke opptakere, kameraer og mer. Master XLR-utgangene kan settes for analog eller digital drift, og kan sende 4 kanaler med 24-bits AES / EBU-signaler.552 har en intern stereoopptaker, som kan ta opp WAV- eller MP3-filer på enten 16-bit eller 24-bit; med samplingsfrekvenser fra 44,1 kHz helt opptil 96 kHz. Enheten aksepterer SD- og SDHC-minnekort, som er allment tilgjengelige og har eksepsjonell pålitelighet. En enkel styrespakskontroll på frontpanelet på 552 lar deg ta kontroll over opptaksfunksjoner.

All denne teknologien er pakket inn i en kompakt enhet som veier mindre enn 2,5kg. Topp og bunn chassispaneler er laget av støpt metallisert karbonfiber for eksepsjonell holdbarhet. Frontpanelet er tett for utmerket fuktmotstand. Enheten kan operere på et sett med 4 AA-batterier, eller en ekstern 10-18VDC strømforsyning.


Merk: Vær oppmerksom på at ikke alle minnekortene er godkjent for å jobbe med denne enheten. Vennligst sjekk produsentens nettsted for en liste over godkjente kort.

Enheten har en lett konstruksjon som bruker metalliserte, støpte karbonfiber topp- og bunnpaneler for styrke og holdbarhet. Det har også et forseglet frontpanel for fuktighet.

 

Mikseren har 5 XLR-innganger, hver med 2-trinns forsterkningskontroll, en limiter, et sweepable høypassfilter og soloovervåking. Hver inngang har også sin egen dedikerte før-eller-etter-fader.

 TA3 direkte utgang

Mikseren har 3 sett med balansert masterutganger, samt flere ubalanserte kontakter for allsidig tilkobling til komplekse og multi-kameraoppsett. XLR-utgangene kan stilles inn for analog eller digital drift, og kan utgjøre 4 kanaler med 24-bits AES / EBU digital lyd.

 

Den interne opptakeren kan skrive WAV- eller MP3-filer til SD- eller SDHC-kort med opptil 24-bit / 96kHz. Opptakskontrollene er tilgjengelige med en brukervennlig joystick på frontpanelet.

De lyse lysdiodemålerne gir nøyaktig nivåmåling, inkludert en zoommodus for overvåking av høy presisjon nær 0dB Tidskode-funksjonalitet. Mikseren kan akseptere tidskodeinngang i rekkefølge for å tidsstempele filene.

Når du åpner og navigerer i oppsettmenyen, spilles talekontrollene i hodetelefonene for å gi deg kritisk operativ informasjon.

Mikseren kan drives med et sett på 4 AA-batterier, eller av en ekstern 10-18VDC strømforsyning for fantastisk fleksibilitet.

 

  • 5 analoge inputs
  • Analoge og digitale outputs
  • Innebygd stereoopptaker
  • Plater til SD / SDHC-kort
  • Bruker AA-batterier eller ekstern likestrøm
Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Sound Devices


Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
32769
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.