32784 32784 32784

Sound Devices 302

3 Kanal Produksjonsmixer

Varenr:110819
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
24 995,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Sound Devices 302

Profesjonell, kompakt 3-kanals lydmikser designet til å møte kravene til profesjonell film, ENG /EFP og kringkastingsprogrammer. Det kompakte designet, det omfattende funksjonssettet og den overlegne lydkvaliteten rettferdiggjør mikserens popularitet blant bransjens fagfolk. 302 har 3 balanserte XLR-inputs som aksepterer mikrofoner eller "line-level" signaler (byttbare). Output stadiet har stereo (L / R) balanserte XLR-outputs som også er mikrofon eller "line level" byttbare.


Et brukervennlig kontrollpanel er tilgjengelig på toppen av enheten for enkel oppsett av tilleggsfunksjoner eller signalruting. Hver kanal gir individuell byttbar + 48V, + 12V og + 12V-T fantomkraft for kondensatormikrofoner. Kanalene 1 og 2 er stereoforbindelige og en polaritet (fase) revers bryter er tilgjengelig på kanal 2. Dette gjør 302 ideell for M-S stereostyring og overvåkning. Input og output begrensere er byttbare mellom brukere og eliminerer støy og forvrengning forårsaket av signaloverbelastning. Low-cut filterbryter eliminerer støy under 80Hz og enheten drives av 3 AA batterier eller ekstern 5 - 18VDC strømkilde.

Den kompakte mikseren har 3 transformatorbalanserte mikrofoner eller linjenivå byttbare innganger via XLR-kvinnelige 3-polede kontakter.

 

302-hodetelefonmonitoren er i stand til å variere utgangsimpedansen mellom 8 og 1000 ohm. Den er i stand til individuell kanal, mono, stereo, M-S til stereoovervåking og mer.

Hver input- og stereo output gir inn- og utbyttebegrensning som forhindrer signaloverbelastning, eliminerer støy og forvrengning.

 

Revers bryterkanaler 1 og 2 er stereoforbindelige, kanal 2 har en polaritetsfase revers bryter. Dette gjør 302 ideell til dekoding av M-S stereoinnspilt lydsignal. Valgbar Fantomkraft enheten er i stand til å kople kondensormikrofoner som krever + 48V, + 12V og + 12V-T fantomkraft. Fantomkraft er individuelt byttet for hver kanal.

En low-cut filterbryter er tilgjengelig på alle inputs, og fjerner støy og rommel under 80Hz.     
          

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Sound Devices


Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
32784
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.