25%
37452 37452 37452 37452 37452 37452

Sound Devices Mixpre-10M 8XRL/TRS Music

12 input recorder, mixer, USB

Varenr:112372
1 stk. Weblager
  • 1Hovedlager
  • 0Skøyen
13 121,-Kampanjepris
17 495,-Ordinær pris
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Sound Devices MixPre 10M

MixPre-10M 10-input / 12-spor opptaker, mikser og USB-lydgrensesnitt forenkler musikkoppretting med innebygde funksjoner, inkludert overdub, remix, reverb og andre musikersentriske verktøy. Nye musiker inspirerte funksjoner vil også være tilgjengelig for kjøp som en plug-in for MixPre-6 og MixPre-10T! (Kommer april 2018).

Den er ideell for sangopprettelse, øvelser og forestillinger. MixPre-10M fungerer som et ypperlig bærbart studio for at musikere kan fange sine sanger og ideer når som helst og hvor som helst. MixPre-10M innarbeider kjernefunksjonaliteten til en Digital Audio Workstation (DAW), og er intuitiv for å la musikere fokusere på å lage sanger uten å la teknologien komme i veien. MixPre-10M er det nyeste medlemmet av den berømte MixPre-serien (MixPre-3, MixPre-6 og MixPre-10T) eller lydopptakere, mikser og USB-lydgrensesnitt. Noen av de viktigste funksjonene i MixPre-10M inkluderer:

 

  • Eksepsjonell lydkvalitet - med åtte Kashmir mikrofonforsterkere med ekstremt lav lyd som er håndlaget av Sound Devices. Disse forsterkerne har diskrete, klasse-A-komponenter med analoge begrensere som tilbyr musikere og sangskrivere lydopptak av høyeste kvalitet som er forvrengningsfrie og musikalsk-frodige.

 

  • Musikerens verktøykasse - MixPre-10M har muligheten til å innspille, avspille, mikse, monitorere, lag og overdubbe opptil 12 spor samtidig, med bouncefunksjonen som hjelper til med å frigjøre flere spor. Andre funksjoner inkluderer vintage reverb og vokal luft effekter, metronome, punch inn og ut, og muligheten til å innsette og lokalisere til cue poeng.

 

  • Miker for forestillinger - MixPre-10M tilbyr 10 kanaler for mixing, og er også ideell for små live forestillinger eller submixe plikter. Kan brukes som en bærbar mikser for å mate direkte inn i en PA og justere nivåer, eller avspille forhåndsbehandlede flerkanals backingspor for solo-artister.

 

  • Enkel fildeling - musikere kan eksportere miksen til et SD-kort, USB-minnepinne eller til en datamaskin som en stereo WAV- eller AAC-fil, som er ideell for e-post eller opplasting til musikkdelingsplattformer sånn som SoundCloud.

 

  • Lading når som helst, hvor som helst - med en praktisk avtakbar slede på åtte AA-batterier (Lithium eller NiMH oppladbare batterier anbefales). MixPre-10M kan også drives via en låsende 4-polet kontakt for enten ekstern batteridrift eller AC-strøm (med medfølgende AC-strømadapter) eller via en valgfri slede som gir strøm fra opp til to hot-swappable Sony L-Mount Li-Ion batterier.

 

  • Allsidig I/O-ruting - som tilbyr åtte balanserte XLR/TRS-kombo Mic/Line nivå inputs (hver med 96dB forsterkning, 48v phantom power, low cut-filtre og begrensere), en 3,5 mm 2-kanals Aux/Mic-input og fire USB-inputs fra en MAC eller PC. MixPre-10Ms to balanserte outputs, to ubalanserte outputs og stereo HP-output kan konfigureres for å gi flere monitoreringsalternativer.

 

  • Made-for-the-road design - MixPre-10M har nesten samme størrelse som et nettbrett, og veier ca 900g og måler en ultrakompakt 3,49cm x 20,64cm x 17,46cm . Som alle Sound Devices-produkter, er MixPre- 10M ekstremt slitesterk. Konstruert med et støpt aluminium chassis, og er både lett og utrolig robust, noe som gjør den til den ultimate reisevennen for musikere.
Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Sound Devices


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
37452
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.