45228 45228 45228

Sachtler System 25 EFP 2

8-35kg Studio Stativ Video 150mmm Bowl

155 891,-
Leveres på bestilling
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 0Hovedlager
0

Benytt deg av innbytte

Foto.no tilbyr innbytte for alle produkter som fremdeles er relevante i markedet.

Sachtler System 25 EFP 2 CF er designet med tanke på dagens HDTV- og widescreen-kameraer. Systemet inneholder Video 25 Plus Fluid Head som har et syv-trinns, temperaturuavhengig dempingsystem og en 18-trinns motvekt som enkelt og sikkert kan justeres i ni trinn, noe som tillater 90° vippevinkler. Den inneholder også CF-150 EFP 2CF, dobbeltforlengbart karbonfiberstativ med en bakke-nivå spreder for studiogulv.

Video 25 Plus (150mm Ball Base) er uvanlig lett for å være et Studio/OB-hode. Med sitt syv trinns temperaturuavhengige dempingssystem, kan profesjonelle kameraoperatører filme video eller film med perfekt klarhet.
Video 25 Plus har en 18-trinns motvekt som kan justeres enkelt og trygt i 9 trinn med den velkjente Sachtler dial. Finjustering oppnås via en halvtrinns funksjon, som enten kan kobles til eller fra. Tiltvinkler opp til 90° er ikke noe problem for Video 25 Plus, selv under maksimal belastning. Den inneholder også andre kjente egenskaper fra Sachtler, sånn som Touch & Go hurtigutløsningssystem, Selvbelysende Touch Bubble og horisontale og vertikale bremser som er beleilig plassert og lett å nå, for maksimal sikkerhet i raske opptakssituasjoner.

Sachtler 150 EFP 2 CF Karbonfiber to-trinns stativ, gir maksimal stabilitet og bæreevne. Siden det er konstruert og laget av karbonfibermaterialer, er det motstandsdyktig mot vridning og lettere enn aluminium. Den ekstra fleksibiliteten til 150 EFP 2 CF gir større stabilitet, noe som gir et utvidet høydeområde med en nyttelast på 35 kg.

  • Karbonfiberkonstruksjon med 22mm rørdiameter
  • 150mm base
  • Dobbelt forlengelsesdesign
  • Maksimal høyde på 178cm
  • Quick clamping system - låser stativbena på sekunder
  • Nyttelast på opptil 35 kg.
  • Vekt 11,6k

En bakke-nivå spreder brukes når man fotograferer på jevne overflater, som man for eksempel finner i studio, bygater, kontorer, idrettsbaner og i stadioner. Den gir raskt oppsett og sammenslåing ved at man holder stativbena på en lik eller forhåndsinnstilt avstand i forhold til hverandre. Festes direkte på føttene på bunnen av et stativ og har teleskopiske armer for å tillate forlengelse av et stativben uten at man må løsne sprederen. Passer til alle stativ med 100mm og 150mm skål (unntatt Short, OB-2000, OB-2000M og Cine 2000 stativ).

Sachtler Cover EFP 2 transportveske (svart) er en hard plastveske designet for å transportere ulike Sachtler stativ og hoder. Den har et justerbart toppdeksel med ca. 9 cm spillerom.

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Sachtler
Produktkategori Videostativ
Produkttype Profesjonell


Produsentens varenr2512