201042 201042 201042 201042 201042 201042 201042 201042 201042

Syrp Genie Micro Smart Remote

Fjernkontroll DSLR og Speilløse Kamera

2 195,-
1 stk. Totalt på lager
  • 0Butikklager, Bergen
  • 0CEWE
  • 1Hovedlager
10 stk. Leverandørlager

Genie Micro er en alt-i-ett smart fjernkontroll for speilløse kameraer og DSLR-kameraer, slik at du kan kontrollere kameraet fra vår intuitive smarttelefon-app. Bare skyv Genie Micro inn i blitsskoen, koble til kameraet og par med appen. Kontroller ISO, blenderåpning og lukkerhastighet uten å berøre kameraet for rystefri ramped eller til og med holy grail time-lapses.

 

Egenskaper

  • Smart fjernkontroll for DSLR og speilløse kameraer
  • Styres via Syrp-appen
  • Fungerer opptil 10 meter
  • ISO-eksponeringskontroll, lukkerhastighet, blenderåpning
  • Live-kontrollmodus for å utløse bilde-, video- og stop-motion-innhold
  • Ta opp time-lapse inkludert "Holy Grail" time-lapse
  • HDR-modus
  • Bluetooth og WiFi-funksjon
  • Koble til via USB og Syrp link kabel
  • Kontrollerer mer enn en Genie Micro i appen

 

Med USB-tether-funksjonen i det eksisterende kameraet, kan du enkelt legge til fjernkontroll. Stopp og start videoopptak for å øke produksjonen og opprettholde den fysiske avstanden på settet, eller bruk fjernstart for jevn stoppbevegelse. Med integrert Bluetooth og Wi-Fi kan enheten operere 10 meter unna, og kan oppdateres trådløst etter hvert som ny funksjonalitet utvikles.

Kamerakontroll fra appen

Styr kameraet direkte fra Syrp-appen. Ved å justere eksponeringsverdiene fra appen kan du skyte Holy Grail time-lapse. Oppretthold fysisk avstand ved å starte og stoppe videoopptak på videokameraet ditt og foreta de nødvendige eksponeringsjusteringene fra appen.

Time-lapse

Juster tidsinnstillinger inkludert opptakstid, intervall og spilletid. For grunnleggende tidsforløp, bruk Syrp Link-kabelen, eller bruk USB-kabelen som følger med kameraet for å legge til kamerafunksjon.

Holy Grail Time-Lapse

Genie Micro inkluderer den etterlengtede funksjonen med å kunne øke eksponeringen av kameraet eksternt når du tar bilder. Dette lar deg fange tidsforløp fra dag til natt eller omvendt. Disse bildene lages vanligvis ved manuell rampingeksponering med kameraet, men risikoen er at du støter på kameraet og får en skjelven time-lapse. Å kunne kontrollere eksponeringen fra appen betyr at du perfekt kan øke eksponeringen uten å måtte berøre innstillingen din. *

Stop Motion

Lag Stop Motion ved å fjernstyre kameraet fra Syrp-appen. Med Live Control kan du ta opp Stop Motion-sekvenser uten å måtte berøre kameraet. Ta bildet direkte fra appen ved å trykke på en knapp.

Styr kameraer samtidig

Med mer enn en Genie Micro kan du kontrollere mer enn ett kamera om gangen, slik at du kan ta opp en video eller et bilde fra appen. For et 2-kameraintervju med andre Syrp-produkter, for eksempel b-kameraet ditt, er det mulig å starte opptak i appen og starte opptak på begge kameraene. Det gir også fysisk avstand fra motivet.

To muligheter for kontroll

Koble til via Syrp Link-kabelen:

For grunnleggende kamerautløser brukes en Syrp kameratilpasset-koblingskabel. Dette til å utløse kameraet for Time Lapse eller Stop Motion.

Koble til via USB-C:

For mer avanserte kontroller som blenderåpning, ISO og lukkerhastighet, bruk USB-C-porten for å koble til kameraet. For kameraer som ikke har USB-C, bruk den medfølgende USB-C -> USB-A-adapteren.

* Merk! Kamerakontroll vil også være tilgjengelig automatisk via appen på andre Syrp-produkter: Genie Mini II, Genie II Lineær og Genie II Pan Tilt (inkluderer ikke Genie One).

Produktinformasjon

Hovedkategori Stativ
Merker Syrp
Produktkategori Stativhode
Produkttype Tilbehør


Produsentens varenrSY0036-0001