37155 37155 37155 37155 37155 37155

Tamron SP 70-210mm f/4.0 DI VC USD

for Canon

Varenr:112274
2 stk. Weblager
  • 2Hovedlager
  • 0Skøyen
20+ stk. Leverandørlager
6 439,-
-+
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Tamron 70-210mm f/4 Di VC USD for Canon er en telezoom som er perfekt for fotografer som ønsker et lett objektiv uten å gå på kompromiss med den optiske kvaliteten. Objektivet byr på rask autofokus, bildestabilisering og kort nærgrense.

Rask og fleksibel

For å få maksimal ytelse både for autofokus og bildestabilisering har Tamron utstyrt sin nye telezoom med doble mikroprosessorer. Det gjør at objektivet kan fokusere lynraskt, og følge bevegelige objekter med høy presisjon, samtidig som bildestabiliseringen kompenserer for kamerarystelser opp mot 4 lukkertrinn lengre enn normalt på frihånd.

 

Den effektive bildestabiliseringen gjør at man kan klare seg uten stativ i de fleste situasjoner, men for fotografering ved lange lukkertider finnes et stativfeste med Arca Swiss-fot som tilbehør.

Værsikring og fluorine coating

Objektivet har det fått en spesielt påkostet design, både på utsiden og innsiden. Objektivet er værsikret med gummipakninger ved alle bevegelige deler for å hindre inntrenging av fukt, og frontelementet er belagt med fluorine-coating som gjør at regndråper, fett og støv ikke fester seg, og gjør det enkelt å holde rent.

 

På innsiden finnes hele 20 linseelementer ordnet i 14 grupper. Tre linseelementer er laget av LD-glass (Low Dispersion) som korrigerer kromatisk aberrasjon (fargefeil) og bidrar til at bildene får høy skarphet ved alle brennvidder, hele veien ut i kantene.

 

Elektromagnetisk blender gir raskere og mer nøyaktig blenderstyring, som er en fordel, både ved actionfotografering og video. Blenderen har ni blader for å gi så rund åpning som mulig, og myk avtegning av motivdeler som ligger ute av fokus.

 

Tamron 70-210mm f/4 Di VC USD er også kompatibel med Tamron Tap-in Console som har en USB-port for tilkobling til en datamaskin. Ved hjelp av dette ekstrautstyret kan brukeren selv oppdatere objektivets firmware, og finjustere autofokus og bildestabilisering.

 

Tamron 70-210mm f/4 Di VC USD har også kortest nærgrense i sin klasse med kun 95 cm, som gir en maksimal makroskala på 1:3.1. En egenskap som bidrar til objektivets allsidighet og lar brukeren fotografere detaljer under en reise, eller blomster, sommerfugler og andre insekter i naturen.

Medfølgende tilbehør: 

  • Solblender
  • Objektivdeksel

 

Husk filter! Filterdiameter: 67mm. Selges separat.

Teknisk info

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Diameter obj (mm) 76
Farge Sort
Fatning Canon EF
Filterstørrelse (mm) 67
Hovedkategori Objektiver til kamera og video
Korteste brennvidde obj 70
Lengde Objektiv (mm) 177
Lengste brennvidde 210
Produktkategori Kameraobjektiv
Produkttype Speilrefleks
Produsent Tamron
Største blender vidvinkel f/4.0
Vekt Objektiv (g) 860
Værtettet Ja
Zoom Ja


Tilbehør
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
37155
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.