Tamron 17-35mm f/2.8-4 DI OSD

for Nikon

Varenr:113812
2 stk. Weblager
  • 1Hovedlager
  • 1Skøyen
8 895,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Reiser, landskap, gatefotografering – til og med sport! Vidvinkelzoomen Tamron 17-35mm f/2.8-4 Di OSD har et bredt bruksområde. Objektivet er bygget for fullformat men kan med fordel også brukes på et kamera med APS-C-sensor.

 

Lysstarke vidvinkelzoomer blir ofte tunge og store konstruksjoner. Men Tamron har lykkes med å holde både størrelse og vekt på et minimum. Lengden er under desimeteren og vekten bare 460 gram!

 

Værsikringer hindrer at fukt og støv trenger inn, og frontlinsen har fått et beskyttende lag av fluorine som avviser fett og regndråper og gjør det enkelt å holde rent. Men objektivet er ikke bare robust, men også elegant, med sitt glatte, svarte hus og sølvfargede ring rundt fatningen.

 

Optimalisert for stillhet

Tamron 17-35mm f/2.8-4 er også utstyrt med en skreddersydd fokusmotor, OSD (Optimized Silent Drive), som kombinerer høy nøyaktighet med rask og stille drift. En annen verdifull egenskap er den korte nærgrensen, bare 28cm gjennom hele brennviddeområdet, som kan utnyttes for å ta spennende detaljbilder der også miljøet rundt syns.

 

Den optiske konstruksjonen omfatter 15 linser arrangert i 10 grupper. Fire linser er produsert av LD-glass (Low Dispersion) som korrigerer mot kromatisk aberrasjon (fargespredning). To linser er asfæriske og brukes blant annet for å sikre at objektivet gir maksimal skarphet hele veien ut mot bildets kanter, også ved store blenderåpninger.

 

Tamron 17-35mm f/2.8-4 Di OSD er også kompatibel med tilbehøret Tamron Tap-in Console, en liten adapter som monteres på bajonetten og kobles til via USB-kabel til en pc. I det medfølgende programmet kan man finjustere autofokusen og gjøre oppdateringer av objektivets firmware (interne software).

 

Viktige egenskaper

  • Lett, kompakt og lyssterk vidvinkelzoom for fullformat
  • Kan også brukes med APS-C-formatet
  • Rask, stillegående og presis fokusmotor (OSD – Optimized Silent Drive)
  • Værsikring og frontlinse med fluorine-behandling
  • Høy optisk kvalitet med 15 linser, hvorav 2 asfæriske og 4 av LD-glass
  • Nærgrense kun 28 cm
  • Kompatibel med Tamron Tap-in Console
Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Tamron


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
41780
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.