57928 57928 57928 57928 57928 57928

Tamron 17-28mm f/2.8 Di III RXD

for Sony E

Varenr:119640
7 stk. Weblager
  • 0BarCode
  • 6Hovedlager
  • 1Skøyen
20+ stk. Leverandørlager
10 677,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

 

Tamron 17-28mm f/2.8 Di III RXD er et kompakt ultra-vidvinkelobjektiv for Sonys E-fatning med enestående bildekvalitet. Man kan med sikkerhet si at den kommer til å gi fotografer nye perspektiv og muligheter ved fotografering av landskap, gatefotografering, fjell og naturskjønne landskap.

 

Enestående ytelse for nærbildefotografering

Objektivet har en nærgrense på bare 19cm ved 17mm brennvidde (26cm ved 28mm). I kombinasjon med en herlig myk bokeh, åpner det muligheter for spennende nærbildefotgrafering.

Rask autofokus

Autofokusmotoren har en RXD-trinnmotor (Rapid eXtra-silent stepping Drive) som hjelper deg å kun fokusere på fotograferingen. En sensor som nøyaktig oppdager linsens posisjon gjør det mulig å bruke rask og presis autofokus, noe som er ideelt ved fotografering av bevegelige motiv eller opptak av video. Perfekt for gatefotografering eller øyeblikksbilder av kompisene.

 

17mm F/4 1/2500sek ISO 160

 

Tamron 17-28 mm zoom gir fantastisk bildekvalitet uten kompromisser til tross for kompaktheten.

To LD-objektivelementer og ett XLD-element (som har egenskaper nær fluoritt) er nøyaktig lokalisert for å kvasse kromatisk og andre avvik. I tillegg reduserer BBAR (Broad-Band Anti-Reflection) -belegg på optikkflaten som ellers kan oppstå når du for eksempel fotograferer solnedgangens glød og andre bakgrunnsbelyste situasjoner. Utnytter kamerafunksjoner *, og gir utmerket optisk ytelse som matcher de nyeste høysoppløsningsbildesensorene fra kant til kant gjennom hele zoomområdet. 17-28mm zoom gir deg en fantastiske verdenen av ultra vidvinkelfotografering. * Når du fotograferer med kameraets objektivkorreksjonsfunksjon aktivert.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Tamron


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
Logg inn for å skrive anmeldelse...
57928
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.