63915 63915 63915 63915 63915 63915 63915 63915 63915 63915 63915 63915 63915 63915 63915 63915

Tamron 17-150mm KIT Canon

Tamron 17-35mm & 35-150mm+Sekk & filter

Varenr:123405
2 stk. Weblager
 • 1Hovedlager
 • 0Skøyen
14 999,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Nå kan du kjøpe et svært fordelaktig ZOOM-kit fra Tamron. Med i pakken for du hele 2 objektiver som utgjør hele brennvidden fra 17mm - 150mm fordelt på de to objektivene 17-35mm f/2.8-4 Di OSD og 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD.

I tilegg til disse to fantastiske objektivene får du med en praktisk sekk fra Lowepro; Photo Active BP 200 AW og 2 stk. Tamron UV filter som passer til ovennevnte objektiver.

Tamron 17-35mm f/2.8-4 Di OSD

Vidvinkelzoom for fullformat som kombinerer en uvanlig lett og kompakt utførelse med god lysstyrke og høy bildekvalitet.

Reiser, landskap, gatefotografering – til og med sport! Vidvinkelzoomen Tamron 17-35mm f/2.8-4 Di OSD har et bredt bruksområde. Objektivet er bygget for fullformat men kan med fordel også brukes på et kamera med APS-C-sensor.

Lyssterke vidvinkelzoomer blir ofte tunge og store konstruksjoner. Men Tamron har lykkes med å holde både størrelse og vekt på et minimum. Lengden er under desimeteren og vekten bare 460 gram!

Værsikringer hindrer at fukt og støv trenger inn, og frontlinsen har fått et beskyttende lag av fluorine som avviser fett og regndråper og gjør det enkelt å holde rent. Men objektivet er ikke bare robust, men også elegant, med sitt glatte, svarte hus og sølvfargede ring rundt fatningen.

Optimalisert for stillhet

Tamron 17-35mm f/2.8-4 er også utstyrt med en skreddersydd fokusmotor, OSD (Optimized Silent Drive), som kombinerer høy nøyaktighet med rask og stille drift. En annen verdifull egenskap er den korte nærgrensen, bare 28cm gjennom hele brennviddeområdet, som kan utnyttes for å ta spennende detaljbilder der også miljøet rundt syns.

Den optiske konstruksjonen omfatter 15 linser arrangert i 10 grupper. Fire linser er produsert av LD-glass (Low Dispersion) som korrigerer mot kromatisk aberrasjon (fargespredning). To linser er asfæriske og brukes blant annet for å sikre at objektivet gir maksimal skarphet hele veien ut mot bildets kanter, også ved store blenderåpninger.

Tamron 17-35mm f/2.8-4 Di OSD er også kompatibel med tilbehøret Tamron Tap-in Console, en liten adapter som monteres på bajonetten og kobles til via USB-kabel til en pc. I det medfølgende programmet kan man finjustere autofokusen og gjøre oppdateringer av objektivets firmware (interne software).

Viktige egenskaper

 • Lett, kompakt og lyssterk vidvinkelzoom for fullformat
 • Kan også brukes med APS-C-formatet
 • Rask, stillegående og presis fokusmotor (OSD – Optimized Silent Drive)
 • Værsikring og frontlinse med fluorine-behandling
 • Høy optisk kvalitet med 15 linser, hvorav 2 asfæriske og 4 av LD-glass
 • Nærgrense kun 28 cm
 • Kompatibel med Tamron Tap-in Console

Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD

Lyssterk og værsikret allroundzoom med bildestabilisering. Objektivet tegner ut fullformat men kan også brukes på kameraer med APS-C-sensor.

Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD har et meget anvendelig brennviddeområde, fra klassisk 35mm vidvinkel til 150mm tele. Takket være god lysstyrke (f/2.8-4), innebygget bildestabilisering og rask autofokus passer objektivet utmerket til mange ulike typer motiv og fotograferingssituasjoner, fra landskap til sport og portrett. Med andre ord et ideelt objektiv for allroundfotografering og reiser!

Objektivet finnes med fatning for Canon EF og Nikon F, og er konstruert for å kunne brukes på kameraer med fullformatsensor (23x36mm). Det fungerer også på kameraer med APS-C-sensor, der det gir en bildevinkel tilsvarende 53-225mm fullformatbrennvidde for Nikon eller 56-240mm for Canon. Det vil si et brennviddeområde som strekker seg fra normalobjektiv til tele.

Rask og stabil

Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD er utstyrt med doble prosessorer for å sikre maksimal ytelse hos objektivets bildestabilisering og autofokus. Den effektive bildestabiliseringen er en verdifull finesse når man fotograferer på frihånd. Teknikken er i stand til å motvirke kamerarystelser med opptil 5 trinn lengre lukkertid enn det som normalt brukes.

Autofokusen drives av Tamrons OSD-motor (Optimized Silent Drive), som stiller fokus raskt, stillegående og presist, også på bevegelige motiv. Nærgrensen er bare 45cm gjennom hele brennviddeområdet, noe som gir en forstørrelse på 0,27x (skala 1:3.7) når objektivet brukes på det lengste tele-moduset. Det gjør det mulig å ta spennende nærbilder av detaljer, blomster, insekter og andre interessante detaljer som bidrar til å gjøre en bildehistorie mer levende!

Værsikret hus og avansert optisk design

Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD er et solid objektiv med elegant design og værsikret hus. Forseglinger ved alle bevegelige deler hindrer fukt i å trenge inn, og frontlinsen er utstyrt med fluorine-coating som avviser regndråper, fett og støv, og gjør det enkelt å holde rent.

Den avanserte optiske konstruksjonen omfatter blant annet tre asfæriske linser som bidrar til at bildene får høy skarphet hele veien ut mot kantene ved alle brennvidder. Tre linser av LD-glass (Low Dispersion) motvirker kromatisk aberrasjon, uønsket fargeblødning ved motivdeler med skarpe konturer. Blenderen har ni blad for å gi så rund åpning som mulig og myk tegning av motivdeler som ligger ute av fokus.

Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD er også kompatibel med tilbehøret Tamron Tap-in Console som inneholder en USB-port for pc-tilkobling. Med hjelp av dette kan brukeren selv oppdatere objektivets firmware og finjustere autofokus og bildestabilisering.

Tamrons telekonverter 1.4x og 2x fungerer ikke med dette objektivet.

Viktige egenskaper

 • Allroundzoom med god lysstyrke og værsikret hus
 • Tegner ut fullformat, kan også brukes på et APS-C-kamera
 • OSD-motor gir stillegående, rask og presis fokusering
 • Bildestabilisering (VC) som klarer 5 trinn, gir større frihet ved frihåndsfotografering
 • Doble prosessorer for maksimal ytelse hos AF og bildestabilisering
 • Nærgrense på bare 45cm gir en maksimal bildeskala på 1:3.7 (0.27x forstørrelse)
 • Avansert optisk konstruksjon med asfæriske linser, LD-glass og frontlinse med fluorine coating

Lowepro Photo Active BP 200 AW

Robust men lett kameraryggsekk som passer både på villmarkseventyr og for daglig bruk. Rommer et fullformatkamera med normalzoom, ytterligere et stort objektiv, 13" laptop, lite stativ, vannflaske og personlig utstyr.

Lowepro Photo Active BP 200 AW er et utmerket valg for fotografer som trenger en lett og robust kameraryggsekk som både passer for utflukter i skog og mark, og for daglig bruk.

Laget for eventyr

Photo Active rommer alt du trenger på utflukten, ikke bare fotoutstyr men også personlige ting som solbriller, vannflaske, litt mat og en regnjakke. Uansett om du begir det ut på en lengre reise eller bare en dagstur har den plass til alle dine viktige gadgets.

Enkel tilgang og fleksibel innredning

Lowepro Photo Active har åpninger på begge sidene, noe som innebærer at du raskt kommer til kameraet i alle anledninger. Du trenger ikke ta av deg ryggsekken engang. Den har også en åpning på toppen, som kan brukes for å komme til lange objektiv eller personlig utstyr.

Organiseringen av innholdet er viktig, spesielt når du har med deg både kamerautstyr og klær, mat, vann og annet reiseutstyr. Det fleksible Lowepro QuickShelf-systemet kan enkelt endres fra 3 til bare 1 hyllplan/skillevegger, avhengig av hva slags utstyr du vil ha med.

Og når du trenger plass til større utstyr eller et stort, lyssterkt teleobjektiv kan hele QuickShelf-systemet raskt og enkelt brettes flatt og tas bort.

Lowepro Photo Active BP 200 AW har plass til:

 • Et fullformat DSLR-kamera eller speilløs promodell med standard zoomobjektiv
 • Et større objektiv, f.eks. 70-200mm f/2.8
 • Mikrofoner, videobelysning eller blits, ladere
 • Et kompakt stativ eller monopod
 • Gåstaver på utvendige festepunkter
 • 13" laptop / nettbrett eller 2-liters væskesystem (ikke inkludert)
 • Kompakt kamerastabilisering (gimbal) eller drone, som DJI Mavic

Funksjoner

 • Mer enn halve ryggsekken er designet for personlig utstyr
 • Sidelommer for vannflasker eller termos
 • Separat lomme for småting som briller, telefon, lommebok, billetter eller ID-kort
 • To lommer i skulderstroppene med plass til solbriller, solkrem eller ørepropper
 • QuickShelf skillesystem med 3 fleksible hyller. Kan brettes flat og tas ut
 • Åpninger på begge sidene gir raskt tilgang til kameraet og annet utstyr
 • Ergonomisk, ventilert bakside
 • Avtakbart midjebelte
 • Medfølgende regntrekk (All Weather AW Cover)
Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Tamron


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
63915
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.