64386 64386 64386 64386 64386 64386

Tamron 20mm f/2.8 Di III OSD M1:2 Sony E

For Sony E

Varenr:123627
1 stk. Weblager
  • 0Hovedlager
  • 1Skøyen
20+ stk. Leverandørlager
5 495,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Med Tamron 20mm f/2.8 Di III OSD M1: 2 kan Sony-fotografer utforske verden gjennom en virkelig vid synsvinkel. Det er ideelt for landskapsfotografering, arkitektur, interiør og til og med sport når du vil fange en actionscene på nært hold og samtidig bringe mye av omgivelsene inn i bildet.

Raskt og stille

Tamron 20mm f 2.8 Di III OSD M1: 2 er spesielt designet for Sonys speilløse systemkameraer (E/FE-montering) og har rask og rolig autofokus som er ideell for både fotografering og videoopptak. Den støtter også Sonys spesielle fokuseringsteknikker Fast Hybrid AF (kombinert kontrast- og fasedetekterende fokus) og Eye AF (automatisk fokus på motivets øyne). Direkte manuell fokus (DMF) lar deg raskt endre fokus manuelt uten å måtte bytte fokusmetode.

Suveren optisk kvalitet

For å gi høyest mulig bildekvalitet ved full blenderåpning brukes en nøye valgt kombinasjon av asfæriske linser og Low Dispersion (LD) glass for å minimere kromatisk avvik. Tamron 20mm f / 2.8 Di III OSD M1: 2 er også kompatibel med Sonys automatiske objektivkorreksjon som korrigerer gjenværende bildeforvrengning.

Tamrons avanserte anti-refleksjonsbelegg (BBAR) reduserer også effektivt slør, ghosting og reflekser og garanterer bilder med høy kontrast og glans selv i vanskelige lyssituasjoner som lite sol, søkelys på konserter og motiver med reflekterende detaljer. Resultatet er bilder med ypperlig gjengivelse av detaljer så vel som farger.

Kompakt og værbestandig design

Til tross for sin høye optiske ytelse, er Tamron 20mm f/2.8 Di III OSD M1: 2 et lite og lett vidvinkelobjektiv som passer perfekt på et speilfritt kamerahus. I tillegg er konstruksjonen værbestandig takket være gummipakninger som forhindrer at fukt og støv trenger inn i huset. Med andre ord - ingen grunn til å bekymre deg for linsen hvis du blir overrasket over en regndusj! En annen fordel er fluorbelegg på det fremre elementet. Det frastøter vanndråper, skitt og olje og letter rengjøringen.

Eksepsjonell nærfokusevne

Å kunne komme veldig nært motivet er en av de mest ønskelige egenskapene til et vidvinkellins, og her skinner Tamron virkelig. Minste fokusavstand (nærgrense) er bare 11 cm, noe som betyr at du oppnår et forstørrelsesforhold på 1: 2 (0,5x forstørrelse). Nesten som et ekte makroobjektiv og veldig fint når du vil fange et dramatisk nærbilde med uskarp bakgrunn!

Teknisk info

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Nei
Diameter obj (mm) 73
Farge Sort
Fatning Sony E
Filterstørrelse (mm) 67
Fullformat Ja
Lengde Objektiv (mm) 64
Nærgrense i cm 11
Produsent Tamron
Største blender tele f/2.8
Største blender vidvinkel f/2.8
Vekt Objektiv (g) 220
Værtettet Ja


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
64386
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.