171659 171659 171659 171659 171659 171659 171659 171659 171659

Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2

+ Tap-In-Console for Canon

Varenr:130161
6 stk. Weblager
 • 6Hovedlager
 • 0Skøyen
13 stk. Leverandørlager
17 885,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Tamron 15-30mm f/2.8 SP Di VC USD G2 er en vidvinkelzoom for fullformat. Ypperlig kvalitet, lysstyrke og brennvidder. Med i denne pakken får du også med Tap-In-Console for Canon.

 • Lyssterk vidvinkelzoom
 • Innebygd bildestabilisator
 • Optisk kanskje den beste i sin klasse

Knivskarpe bilder med vakker bokeh

Takket være den store blenderen på f/2.8 får du en vakker bokeh på bildene dine som forsterker vindvinkelfotograferingen. Dessuten kan du ta knivskarpe bilder ved hjelp av den raske og presise USD-motoren som uten forsinkelser lydløst låser seg til motivet. Objektivet har også permanent manuell fokusmekanisme som gjør at du når som helst kan overstyre autofokusen.

Selv om forrige versjon var regnet som en av de beste vidvinkelzoomene, har Tamron klart å forbedre den ytterligere. Ny coating på frontelementet hindrer mer effektivt strølys fra sidene, noe som ofte er et problem på slike objektiver.

God bildestabilisator

Objektivet er også utstyrt med bildestabilisator (VC) som hindrer rystelser og gir skarpere bilder, særlig i svakt lys. Derfor kan du bruke objektivet håndholdt i langt dårligere lys enn normale objektiver. Denne G2-versjonen har forbedret bildestabilisator sammenliknet med tidligere versjon, og kompenserer nå for 4,5 blendertrinn.

Lynrask autofokus

Objektivet er utstyrt med to mikroprosessorer for å bedre både bildestabilisator og autofokus. Dermed kan den dedikere den ene prosessoren til kun autofokus, og resultatet er at det går fort og presist.

Værbestandig

Det fremre linseelementet har en stor diameter og er konveks, så du kan ikke benytte filter på dette objektivet. I stedet har Tamron lagt et fluorbelegg på fronten som avstøter vann, fett og smuss samtidig som det blir lettere å holde rent. Objektivet har også en gummiring ved fatningen for å hindre fuktinntrengning. Det er ikke offisielt værbeskyttet utover det, men tåler likevel ganske mye.

Allsidig og fleksibelt

Med et spennende brennviddeområde, høy lysstyrke, effektiv bildestabilisator, rask autofokus, solid konstruksjon og ikke minst optisk kvalitet i toppklasse, er dette objektiv du kan bruke til utrolig mye: Landskap, reiser, store nattehimler, arkitektur, fotografering i svært svakt lys uten stativ og mye mer.

Objektivet er kompatibelt med Tamrons Tap-in Console, som gjør at du kan endre enkelte innstillinger på objektivet og selv oppdatere firmware hvis det skulle være nødvendig.

Teknisk info

Produktinformasjon

Autofokus Ja
Bildestabilisator Ja
Diameter obj (mm) 98,4
Diameter obj (mm) 98
Farge Sort
Farge Sort
Fatning Canon EF
Fullformat Ja
Iris blader 9
Korteste brennvidde obj
 • 15
 • 30
Lengde Objektiv (mm)
 • 145
 • 193
Lengste brennvidde 30
Nærgrense i cm
 • 28
 • 98
Objektivtype Fisheye
Objektivtype Foto
Produsent Tamron
Største blender tele f/2.8
Største blender vidvinkel f/2.8
Vekt Objektiv (g)
 • 1110
 • 1500
Vekt Objektiv (g) 1100
Værtettet Ja
Zoom Ja
Zoomfaktor objektiv 2


Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
171659
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.