35169 35169 35169

Telestream Wirecast Pro 8 - Mac

Apple Pro Live streaming software

Varenr:111616
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
9 895,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp Antall måneder Eff. rente Totalt Kostnad Delbetaling forutsetter inngåelse av kredittavtale med Santander med kredittkort etter en kredittvurdering.
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Med Telestream Wirecast Pro 8-programvaren kan du ta opp, streame og produsere live videoinnhold med Mac. Wirecast Pro støtter et teoretisk ubegrenset antall videoinnganger, kan switche, ta opp og streame livevideo i profesjonelle kvalitetsresultater på nesten hvilken som helst plattform. Om den brukes for utdanning, gudshus, live-arrangementer, sport, kringkastings-tv eller sosiale medier, har Wirecast Pro 8 de nødvendige funksjonene for å bringe videoen til publikum.

 

Lett å bruke

Mix og swap video- og lydopptak med et museklikk. Flytt, dra, og endre størrelser på kilder og stable dem i hvilken som helst rekkefølge, slik at du kan få det til å se ut sånn som du vil.


Ubegrensede destinasjoner

Stream til Facebook, Twitter, YouTube eller en RTMP-destinasjon. Stream til flere enn en om gangen slik at du kan nå seerne uten å være begrenset av plattformsvalg.

 

Streaming og innspilling samtidig

Stream og ta opp på samme tid. Flott for arkivering eller offline redigering, ta opp MP4 eller MOV filer til harddiskene dine eller SSD-er.

 

Diverse tilkoblinger

Wirecast Pro er kompatibel med standard videokameraer, mikrofoner, webkameraer, IP-kameraer, opptakskort og nesten alle andre typer videokilder, forutsatt at den riktige videoopptaksenheten er tilgjengelig.

Konferanse og fjernproduksjon

Rendezvous peer-to-peer konferanser er innebygd i Wirecast. Send gjester en link for å invitere dem til å bli med i live-sendingen, enten de er i samme nabolag eller på andre siden av jorden

 

Inkluderer grafikk og animerte titler

Over 100 grafikker og titler er inkludert via NewBlueFX Titler Live, som kommer gratis med Wirecast.

Sosiale Medier Integrasjon

Innebygd Twitter kommentar kurasjon og skjerm. Vis Facebook-kommentarer i animerte titler ved hjelp av den medfølgende NewBlueFX Titler Live Present-pakken eller den separat tilgjengelige NewBlueFX Titler Live Sociale pakken.

Sportsproduksjonsverktøy

Wirecast har replay, resultattavler, klokker og timere innbygget for å la dine live-seere følge handlingen, og aldri gå glipp av et viktig spill.

Multi-Kanals Lyd Mixing

Multikanals lydinngang, støtte for ASIO-, WASAPI- og CoreAudio-kompatible enheter. Mix opptil 8 uavhengige lydspor, og legg til effekter og behandling.

Wirecast Go Integrasjon

Ved hjelp av gratis Wirecast Go-appen kan du ta inn live mobilvideo fra en hvilken som helst iOS-enhet ved hjelp av en mobil LTE-tilkobling.

Desktop, NDI og Web Capture

Ta opp en rekke IP-kilder, hva som helst på pc-skjermen, eller skjermer fra andre datamaskiner. NDI og Siphon kilder blir automatisk oppdaget og gjort tilgjengelig. En innebygd nettleser kan vise live nettsider for opptak.

 

Lokal program output

Output din Wirecast-programmiks til eksterne monitorer, multiviewers, over NDI, eller via baseband SDI eller HDMI via et tilkoblet skjermkort. Bruk Virtuelt kamera til å sende ut til andre programmer.

 

Egenskaper:

  • Streaming, Opptak, og Redigering
  • Ubegresede Videokilder
  • 8-Kanals Lydmixing med Effekter
  • ISO Opptak
  • Chroma Key, Virtuelle Sett, and Grafikker
  • Inkluderer Titler Live Present

 

 

Elektornisk Lisens

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Telestream


Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
35169
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.