66122

Teradek Bolt 3000 XT SDI/HDMI Mottager

SDI/HDMI Trådløs Mottager

Varenr:124211
Bestillingsvare
  • 0Hovedlager
  • 0Skøyen
62 500,-
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerAndre kjøpte ogsåKundeanmeldelser
Beskrivelse

Teradek Bolt 3000 XT SDI/HDMI tilfredsstiller behovene til de mest kresne fagfolk; fra kraftige programvareverktøy og solid ytelse til smarte strømalternativer og bakoverkompatibilitet. Den ny Bolt XT-linjen er tilgjengelig med en maksimumsrekkevidde på 500ft (152,4m), 1000ft (304,8m), 3000ft (914,4m) eller 10.000ft (3048m), og tilbyr en profesjonell løsning for alle budsjett.

 

En viktig egenskap ved Bolt XT er dens bakoverkompatibilitet med Bolt 500, 1000, 3000, Sidekick II og 703 Bolt, noe som gir brukerne mer fleksibilitet til å bygge på deres eksisterende systemer. I motsetning til alternative trådløse videosystemer, inneholder Bolt XT en unik AES 128-krypteringsalgoritme for å beskytte videoopptaket, slik at kun autoriserte mottakere kan koble seg til senderen din.

 

Hver sender inkluderer et HDMI, 3G-SDI og looping 3G-SDI output. Mottakerne har et HDMI-output, samt to 3G-SDI-utganger. Både trådløs ytelse og praktiske monteringsalternativer som sikrer optimal ytelse og raskt oppsett er kritisk på sett. Med Bolt XT-linjen har Teradek lagt til en integrert NATO-skinne på mottakeren, flere monteringspunkter på 1/4"-20 og 3/8" og en ARRI-rosett på senderen for å forbedre de tilgjengelige monteringsalternativene.

 

Et helt nytt aluminiums chassis reduserer Bolt-linjens størrelse og vekt ytterligere, og mottakerne tillater også integrert gjennomstrømning. Tilgjengelige batteriplatetilbehør inkluderer V- eller Gold-mount, i tillegg til toveis Sony L-serien eller Canon LP-E6 plater på Bolt 3000 XT. Teradek har også erstattet de interne antennene på Bolt 3000 XT-senderen med et eksternt sett for å forbedre trådløs ytelse når de brukes i miljøer med store hindringer eller forstyrrelser.

 

Bolt XT, som forrige generasjon, har multicast-kapasitet til opptil 4 mottakere og inkluderer innebygd krysskonvertering og Teradeks proprietære programvareverktøy, inkludert et manuelt frekvensvalgverktøy, 3D LUT-engine og en 5 GHz spektrumanalysator for å holde øye med forstyrrelser i ditt område.

Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Teradek


Tilbehør
Alternativer
Andre kjøpte også
Kundeanmeldelser
66122
Varen er på lager på web og i butikk
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Dette er en bestillingsvare
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.